Nak Order?

08 May 2014

Panduan buat duit dari Tepung Almondkiss

Pecah RAHSIA buat duit dr dapur !!

Tahun lepas surirumah untung paling sikit pun beberapa ribu ringgit!!

 MMG HURU HARA, SMS BERTALU-TALU, STOK SELALU KEHABISAN. BEREBUT-REBUT ORANG NAK BELI TEPUNG AMAZING NI!
BUAT WIT RM1000.00 !

 Mcmana buat wit RM1000.00 Untung bersih drpd Modal Rm 712 ???
Mcm ni kira kira dia...

▶ Tepung Amazing sekotak isi 40 peket Rm 560 (harga Agent) +
▶ Buttercup 5 Tin Rm60 +
▶ Telor 40 biji Rm12 +
▶ Balang Rm0.80 Rm80 = TOTAL MODAL RM 712

 Drpd sekotak Tepung Amzing (40 peket ) menghasilkan 100 balang yg berisi 45~50 biji cookies..
Harga jualan sebalang cookies Rm20.. didarap dgn 100 balang maknanya hasil jualan adalah RM 2000 !

 Hasil jualan- kos = Untung..
JUALAN Rm 2000 - MODAL Rm712 = UNTUNG RM 1288.00!! UNTUNG KASAR!
Nak ke nak??

 ▶Jom ! balik kerja pun sempat buat sebabbbb...semua dah siap.. complet! i loike..
Jom bisnes cookies!

✔ Minimum untung Rm1000.00 keatas dr sekotak tepung
✔ senang,mudah,sedap,extra crunchy !
✔ Banyak giler kacang badam dia
✔ Brandingkan jenama anda
✔ Halal dan bebas bahan pengawet?
✔ Boleh di pelbagaikan..nak tambah oat ke.. nak tambah koko crunch ke..corn flake ke..kismis ke.. bg lagi kebabom!
✔ Ada Money back gerenti
✔ semua org suke mkn cookies anda sebab sedap!
✔ 500% Gerenti sedap !
✔ BERITA BAIK! cookies kami sngt sesuai utk pesakit yg tidak boleh makan makanan yg manis! sebab cookies kami sngt rangup dan sudah tentu less sugar!
PERHATIAN!

Rugi Jika Anda tidak bertindak Sekarang.
Mungkin Anda Bakal merubah ekonomi terutama aidilfitri yg bakal menjelma tak lama lagi !

Gunakan tepung almondkiss buat COOKIES yg di brandingkan atas jenama anda! cepat hubungi outlet/suboutlet/stokes dan agent berhampiran
 





TESTIMONI PELANGGAN KAMI

TESTIMONI PELANGGAN KAMI

TESTIMONI PELANGGAN KAMI
 

2 comments: