Our Product

Follow by Email

Alhamdulillah kami di Kak Nor Cookies pakar dlm membantu ramai pengguna muslim menikmati Produk-produk bakery yg Halal dan Bersih,Tiada bahan pengawet,Sedap dan menggunakan bahan-bahan berkualiti dalam setiap produk kami ..Masalahnya kebanyakkan kedai bakery adalah menggunakan bahan yg diragui kehalalannya..kami membantu dengan menyajikan produk yg bukan sj Sedap malah dihias penuh Kreativiti utk kepuasan para pelanggan kami..Terbaru..kami membantu ramai surirumah juga wanita yg ingin berjaya dgn menghasilkan duit dr dapur mereka sendiri dengan pelancaran Kelas Rahsia Jutawan Online yg bnyk membantu menambah nilai kewangan wanita..Keterangan lanjut,Jom chat kat fesbuk jom..

Nak Order?

15 April 2012

KUIH RAYA SEDAP 2013

Pembekal kuih raya 2013

First syukur sngggt...
dan Alhamdulillah atas sgl nikmat yg telah diberikan kpd kita semua...
Ramadhan hampir menjelang tiba! Dan kami bersyukur krn kami dpt membantu ramai usahawan wanita diluar sana utk menambah income mereka dgn menjadi pengedar almondkiss cookies kami!

Bg yg ingin menikmati premium cookies kami boleh dapatkan TESTER FREE CALL AYI / LINDA (OWNER ) 017-6944210 ! SAMPEL TERHAD UTK MEREKA YG PANTAS MENGHUBUNGI SAYA!


Kami paparkan senarai STOKIS/PENGEDAR Premium Cookies kami

Permintaan yg sngt tinggi terhadap produk ALMONDKISS Premium cookies kami berada ditahap diluar jangkaan kami sebenarnya...syukurr..

 

   STOKIS AMPANG /WANGSAMAJU 
                                                                                  
  SOFIA 013-2497885
-----------------------------------------------------------------------------------------
 

 STOKIS HULU LANGAT


                    KAK IZAN :-)
.................................................................................................................

 Stokis KUALA LUMPUR ! HOTLINE HALIMATUS 0163482292 Cepat dapatkan almondkiss kami dr stokis yg sah ! Sementara stok masih ada

........................................................................................................................................

Stokis penang bayan lepas! Call erni utk sampel cookies Free! Hotline 0124573650

........................................................................................................................................

..........................................................................................................................................

 stokis SEREMBAN NEGERI SEMBILAN!!!  NORAINI HOTLINE 0126695381

.......................................................................................................................................






TERIMA KASIH sngt-sngt kat semua  pengedar aktif kami krn itu niat kami sebenarnya ingin membantu ramai pengguna muslim diluar sana utk menikati premium cake n cookies yg halal dan sedap dan membantu lebih ramai usahawan diluar utk menikmati pendapatan lumayan dgn menjadi pengedar cookies kami...

Sebarang pertanyaan boleh call ayi / linda (owner) utk maklumat lanjut....017-6944210 / 016-9966400

Senarai Kuih raya boleh la clik 


Atau


Coklat Haazelnut Ball kami yg femessss sebab rasa dia kan mcm Ferrerro rocher :)..rugi tak rasa! (100% BUTTERCUP)



ALMONDKISS kami yg meletopppp dan mmg menjadi kegemaran ramai!....rasa jgn tanya mmg rugi sape tak cuba!..:) (100% BUTTER



Makmur kacang kami yg speacial sebabbbbbb dlm dia ada jem peanut butter!!! dan kacang yg crunchyyy sngt



ah! yg ni mmg paling best...sebabbbbb STRAWBERY FINGGER ni dah la sedap dgn bau strwbery dia yg menyengit tu mmg la rugi tak rasa (100% BUTTERCUP)



Almond snow kami yg mmmggggg bnyk order...tak menang tgn nak buat biskut ni tau! sebab mmg best dlm dia ada nestum..badammm salut coklat dan breadcrum! rugi tak cuba!(100% BUTTERCUP)



Haaaaaaaaaaa! yg ni mmmg best! GERMANY COOKIES!!!I luv it !!! melt in your mouth! (100% BUTTERCUP)

Biskut kacang kami yg mmg kaw kawwww rasa kacangnya...plusss jem peanut butter...emmm mmg sedap!! (100% BUTTERCUP)



Biskut suji yg crunchy dgn rase yg tidak terlalu manis..mmg best! :) (100% BUTTERCUP)



100% Semperit Tradisional dgn wangian ross mmg mabelesss...(100% BUTTERCUP)



100% Premium Tart Bluebery jem Bluebery yg melt in yourrrr mouth...(BUTTER ANCHOR)



100 % Premium Tart gulung Johor dgn jem yg mmg mabeless...( BUTTER ANCHOR )



BATANG BURUK MUORRR!!! org johor jgn tak cuba ye..gerenti sedap!!!



Kami di KAKNORCOOKIES Mementingkan Kebersihan krn kebersihan asas keimanan...kualiti no 1..:) kepuasan anda kebanggaan kami!..:)





\Lokasi kami..

                  NO 43,JALAN SUAKASIH 3/1 ,BANDAR TUN HUSSIN ONN,CHERAS


          Utk maklumat lanjut hubungi Ayi 017-6944210 /016-9966400 (owner)


As slm n TQ TQ TQQQQ...:D









 
 

2 comments:

  1. salam, kak nor dalam program amp dr azizan baru2 ni kan? mcm mana ye saya nak jadi egen?

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete