Nak Order?

25 April 2012

Kelas belajar buat kek & marketkan secara online!



Dgn lafaz Bismllah KAMI LANCARKAN program jutawan kek online!

Apa yg akan anda pelajari?....

-Cara buat kek juga resepi kek -kek kami yg best seller!
Nak tahu kek apa?...COKLAT MOIST CAKE! RED VELVET CAKE! CARROT CAKE!
-jadilah surirumah jutawan hanya dr dapur rumah anda!
-belajar teknik membuat perniagaan online hanya dr rumah anda!
-Pelajari cara membuat blog,fb,fun page yg hanya Rm0 cost!
-Blajarlah dr saya yg telah menjana pendapatan dr rumah!
-FREE Consultation ttg baking dan marketing online!
-FREE semua nama juga alamat suplier bahan mentah yg murah utk anda mulakan bisnes anda!
n
FREE RESEPI CUP CAKE N COOKIES KAMI YG SEDAP TU!
Homework: Kami pastikan anda menjana pendapatan anda selepas anda hadiri kelas kami!
Apa tunggu lagi daftar sekarang!
dan jadilah surirumah jutawan!

Kuasa Tindakkan..

Berapa ramai diantara anda yg ingin memulakan perniagaan kek,cupcake n cookies dr rumah?..Berapa ramai pula nak belajar buat kek yg confirmm sedap dan jadi?...dan belajar cara marketkan cake,cupcake n cookies anda secara online!...masalahnya..selaluuuu sngt bila lepas abis belajar buat kek,kita tak tau mcmana nak marketkan kannnn...:)) Kami membantu anda utk membua...t kek yg sedap n confirm jadi! dan mengajarkan strategi marketing yg berkesan termasuk cara membuat blog yg 100% FREE juga ''ayat power'' yg membuatkan ramaiiiiiii org berebut nak beli kek anda...:)
TAHNIAH bg yg sudah mendaftar!!!Anda telah membuat tindakkan yg bijak utk mengubah masa depan anda!...Tinggal 3 hari shj lg kelas ''Rahsia Jutawan Kek Online'' akan berlangsung!bg yg ingin mendaftar sila hubungi kami segera hotline 017-6944210!pesanan utk yg sudah mendaftar..dtg awal ye sebab kita ada Breakfeas dan ''Suprise'' utk anda!..:)

Tarikh : 13/mei/2012
masa : 9 pg - 5 ptg
Lokasi : No 43,jalan suakasih 3/1.bandar tun hussin onn,cheras selangor! :)




Hotline 017-6944210 Kak Nor Cookies

15 April 2012

KUIH RAYA SEDAP 2013

Pembekal kuih raya 2013

First syukur sngggt...
dan Alhamdulillah atas sgl nikmat yg telah diberikan kpd kita semua...
Ramadhan hampir menjelang tiba! Dan kami bersyukur krn kami dpt membantu ramai usahawan wanita diluar sana utk menambah income mereka dgn menjadi pengedar almondkiss cookies kami!

Bg yg ingin menikmati premium cookies kami boleh dapatkan TESTER FREE CALL AYI / LINDA (OWNER ) 017-6944210 ! SAMPEL TERHAD UTK MEREKA YG PANTAS MENGHUBUNGI SAYA!


Kami paparkan senarai STOKIS/PENGEDAR Premium Cookies kami

Permintaan yg sngt tinggi terhadap produk ALMONDKISS Premium cookies kami berada ditahap diluar jangkaan kami sebenarnya...syukurr..

 

   STOKIS AMPANG /WANGSAMAJU 
                                                                                  
  SOFIA 013-2497885
-----------------------------------------------------------------------------------------
 

 STOKIS HULU LANGAT


                    KAK IZAN :-)
.................................................................................................................

 Stokis KUALA LUMPUR ! HOTLINE HALIMATUS 0163482292 Cepat dapatkan almondkiss kami dr stokis yg sah ! Sementara stok masih ada

........................................................................................................................................

Stokis penang bayan lepas! Call erni utk sampel cookies Free! Hotline 0124573650

........................................................................................................................................

..........................................................................................................................................

 stokis SEREMBAN NEGERI SEMBILAN!!!  NORAINI HOTLINE 0126695381

.......................................................................................................................................






TERIMA KASIH sngt-sngt kat semua  pengedar aktif kami krn itu niat kami sebenarnya ingin membantu ramai pengguna muslim diluar sana utk menikati premium cake n cookies yg halal dan sedap dan membantu lebih ramai usahawan diluar utk menikmati pendapatan lumayan dgn menjadi pengedar cookies kami...

Sebarang pertanyaan boleh call ayi / linda (owner) utk maklumat lanjut....017-6944210 / 016-9966400

Senarai Kuih raya boleh la clik 


Atau


Coklat Haazelnut Ball kami yg femessss sebab rasa dia kan mcm Ferrerro rocher :)..rugi tak rasa! (100% BUTTERCUP)



ALMONDKISS kami yg meletopppp dan mmg menjadi kegemaran ramai!....rasa jgn tanya mmg rugi sape tak cuba!..:) (100% BUTTER



Makmur kacang kami yg speacial sebabbbbbb dlm dia ada jem peanut butter!!! dan kacang yg crunchyyy sngt



ah! yg ni mmg paling best...sebabbbbb STRAWBERY FINGGER ni dah la sedap dgn bau strwbery dia yg menyengit tu mmg la rugi tak rasa (100% BUTTERCUP)



Almond snow kami yg mmmggggg bnyk order...tak menang tgn nak buat biskut ni tau! sebab mmg best dlm dia ada nestum..badammm salut coklat dan breadcrum! rugi tak cuba!(100% BUTTERCUP)



Haaaaaaaaaaa! yg ni mmmg best! GERMANY COOKIES!!!I luv it !!! melt in your mouth! (100% BUTTERCUP)

Biskut kacang kami yg mmg kaw kawwww rasa kacangnya...plusss jem peanut butter...emmm mmg sedap!! (100% BUTTERCUP)



Biskut suji yg crunchy dgn rase yg tidak terlalu manis..mmg best! :) (100% BUTTERCUP)



100% Semperit Tradisional dgn wangian ross mmg mabelesss...(100% BUTTERCUP)



100% Premium Tart Bluebery jem Bluebery yg melt in yourrrr mouth...(BUTTER ANCHOR)



100 % Premium Tart gulung Johor dgn jem yg mmg mabeless...( BUTTER ANCHOR )



BATANG BURUK MUORRR!!! org johor jgn tak cuba ye..gerenti sedap!!!



Kami di KAKNORCOOKIES Mementingkan Kebersihan krn kebersihan asas keimanan...kualiti no 1..:) kepuasan anda kebanggaan kami!..:)





\Lokasi kami..

                  NO 43,JALAN SUAKASIH 3/1 ,BANDAR TUN HUSSIN ONN,CHERAS


          Utk maklumat lanjut hubungi Ayi 017-6944210 /016-9966400 (owner)


As slm n TQ TQ TQQQQ...:D









 
 

08 April 2012

kuih raya murahhh?????

As slm semuaaaa....
Apa pun yg anda sedang lakukan kami sentiasa mengharapkan anda sentiasa ceria dan bahagia dgn insan yg tersyg....


Kejap je lagik nak Masuk Ramadhan kannnn....


Masa ni la ramai yg mencari peluang2 berniaga kuih raya...dan sudah tentu nak cari suplier kuih yg sedapppp,cantik buatan kuihnya dannnn murahhhhhh...kannnnn:D


tapi baca Artikel ni dulu..




*GAMBAR HANYA HIASAN TIADA KENE MENGENA YG HDUP/YG MATI..*




Inilah masalah kritikal kita hari ini...Kuih raya murah dari cina!!!!!Alamakkk…serendah rm12 sebekas???....


Harga jauh lebih murah, timbul persoalan kandungan bahan digunakan sebagai ramuan


KUANTAN: Keghairahan umat Islam membuat persiapan menyambut Aidilfitri, memberi peluang pihak tertentu mengambil kesempatan mengaut keuntungan dengan menjual kuih biskut raya diimport dari beberapa negara bukan Islam dandiragui status halalnya.


Malah, kuih dan biskut raya itu dijual dengan harga lebih rendah dan tidak munasabah, sekaligus turut menjejaskan perniagaan usahawan Bumiputera.


Tinjauan ke beberapa pasar raya utama di sini mendapati kebanyakan premis itu menawarkan biskut raya yang dikatakan diimport dari China dengan harga serendah RM9 hingga RM12 bagi bekas seberat 200 gram hingga 400 gram mengikut jenis biskut.


Antara biskut yang dijual termasuk tart nenas, biskut kekacang, tart gulung, biskut kopi, kuih bangkit dan biskut cip coklat. Berbanding biskut yang dijual usahawan Perusahaan Kecil dan Sederhana (PKS) tempatan, harga ditawarkan itu terlalu rendah sehingga 50% berbanding harga barangan keluaran usahawan Bumiputera, iaitu antara RM20 hingga RM30 untuk kuantiti sama.


Seorang usahawan PKS yang hanya mahu dikenali sebagai Samsiah, 43, berkata beliau terbabit dalam perniagaan membuat kek dan biskut sejak lima tahun lalu dengan memperoleh keuntungan berpatutan.


“Bagaimanapun, dengan keuntungan sekecil itu, kami tidak mampu menawarkan biskut dengan harga terlalu rendah, walaupun terpaksa mengurangkan bahan. Pengedar biskut import yang tidak diketahui pengeluarnya itu mampu menjual dengan harga rendah sehingga boleh menjejaskan perniagaan kami,” katanya.


Selain harga rendah, kualiti dan kandungan biskut terbabit turut diragui kerana difahamkan, sesetengah pengedar cuna mengaut keuntungan dengan mengimportnya dari China. Bahan yang digunakan dalam pembuatan biskut itu juga amat meragukan kerana negara luar tidak tertakluk kepada status halal, sebaliknya mereka bebas mencampurkan apa saja untuk menambah rasa enak kuih.


Sementara itu, Penolong Pengarah Bahagian Makanan Halal, Bahagian Penyelidikan Jabatan Agama Islam Pahang (JAIP), Rasmawi harun berkata, setakat ini pihaknya tidak menerima sebarang aduan daripada pengguna berhubung biskut raya yang dijual di pasaran. Mengulas kemungkinan biskut terbabit yang dibawa dari China dan mengandungi bahan tidak halal, Rasmawi berkata, ia tertakluk kepada pemantauan penguatkuasa Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK).


“Jika terbukti pengeluar gagal menyatakan kandungan sebenar dalam makanan yang dikeluarkan, mereka boleh dikenakan tindakan mengikut Akta Perihal Dagangan 1975, tetapi ia perlu dibuktikan terlebih dahulu. Bagi isu penggunaan logo halal oleh pengeluar, kita hanya boleh mengambil tindakan jika dapat membuktikan bahan digunakan dalam makanan tidak halal,” katanya.


Presiden Persatuan Perlindungan Pengguna Malaysia (PPPM), Datuk Mohd Firdaus Abdullah pula berkata, kuih dan biskut raya yang diimport itu perlu dipastikan status halal walaupun dijual dengan harga murah.


“Pengguna perlu memastikan bahan digunakan halal kerana pengeluar di negara luar seperti China dan Thailand tidak memberi keutamaan terhadap perkara itu,” katanya.


Beliau turut meminta Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) memantau dan mengambil tindakan segera jika ada biskut raya yang dijual tanpa menggunakan logo halal yang sah atau bahan kandungannya boleh diragui.









Dah baca artikel dah...:D












Jadiii....












Kami di kak nor cookies membantu membantu ramaiii org menikmati cookies & cake yg Halal,Xtra sedap dan bagus utk kesihatan dgn bebas bahan pengawet dan saya membantu ramaii org utk menikmati pendapatan pasif dgn menjadi pengedar premium cookies kami...Siapa nak FREE sampel Cookies hubungi saya skrg!..stok terhad! 017-6944210 Ayi Linda Knc Cookies :) Moga anda sentiasa bahagia dan ceria....
Fast action Fast result!!!