Nak Order?

24 December 2011

Kek Buku

Hi ....
As slm u all...

Tak sempat nak up date entry..huhu...bz sakan dgn Wedding door Gift...

 Tqvm Kak su order Kek Muka Buku dr kami...

For those who are interested to order,please do contact me by this no 017-6944210 !



Yg berminat call sekarang 017-6944210 Kak Nor Cookies
Terima kasih kerana mempercayai kepakaran kami ! :)

22 December 2011

Birthday cake sedap!

Hi...salam everyone...


Yie up date gambar-gambar kek birthday ye...


For those who are interested to order,please do contact me by this no 017-6944210 !


Thank you for all your support!







For those who are interested to order,please do contact me by this no 017-6944210 !



19 December 2011

Muffin sedap dan murah!

Salam u all....:)

Nak muffin sedap lagi murah?...

Homemade n halal...

Nak buat door gift utk tetamu atau nak wat makan makan je.....:)

Call Hot line kami 017-6944210 segera..









Kepada pelanggan kami...Terima kasih kerana mempercayai kepakaran kami..

Utk tempahan call 017-6944210!...;)

15 December 2011

kek perkahwinan

As slm u all....


Tahniah buat liza n pasangannya...Selamat pengantin baru dear..

Sangat senang berurusan dgn liza sefamily yg ramah dan mudah mesra...sngt besh!...

Meh kita belek gambar kek yg ditempah oleh liza minggu lepas....

Yg berminat boleh terus hubungi ayi utk tempahan

017-6944210

Sebarang temahan sila email ke kaknorcookies@yahoo.com








Soalan Lazim...:)

1~Kak akak kat mana ye..''akak kat cheras,bandar tun hussin onn
2~Kak ada servis penghantaran tak...''ye ader...leh terus hantar ke majlis u all...
3~Kalau nak tempah seawal bila?....''tempahlah sekarang sebab akak akan rezabkan tarikh utk u
4~Cam ner nak tempah?...Email terus ke kaknorcookies@yahoo.com..tempahan tanpa sebarang email tidak akan diterima u

5~Bape RM kak utk kek 2 tingkat siap cup cake ni kak...'' :) buat msa ni harga kami masih kekal RM390 siap cup cake...kalau berminat bank in 50% utk booking...
6~Akaun no sis?....''ada kat sebelah ni...:)
Macehhhhhh 

Berminat call je ayi 017-6944210 ;)






11 December 2011

Kek perkahwinan homemade,murah & sedap


As slm semua...

Alhamdulillah...Bila sampai musim cuti sekolah....Bnyk majlis2 perkahwinan berlangsung kan...dan ini Tempahan kek perkahwnan sepanjang 2 minggu lepas...
Tq kat u all order dr kami...

yg berminat boleh terus hubungi kami 017-6944210

Sila email tempahan anda beserta detail....

P/s ~Setiap tempahan mestilah di email ke kaknorcookies@yahoo.com dan tempahan yg tidak disertakan detail tidak akan dilayan...
T.kasih atas kerjasama anda...:)


Tqqqqqqqqqqqqqq kat gie order cookies untuk majlis perkahwinannya......
Tq juga buat Datin habsah n Dato sudi order dr kami cenderahati ini...yg bestnyer selesai majlis gie order lg 60 box lagi...''tak cukup kak...semua puji sedap sngt...''ALHAMDULLLAH...lapang hati bila cstmer puji sebegitu rupa.....Alhamdulillah sepanjang proses menyiapkan door gft utk gie juga mudah dan tiada apa halangan....syukur....Selamat pengantin baru gie...dan time kasih sngt order dr kami...:)




Tq juga pd kak hasny dr puchong






Yg berminat boleh terus hubungi kami 017-6944210 Kak nor cookies





08 December 2011

komen pelanggan kami!

Maceh kak noraaaaa dr bandar tun razak sebab menjadi pelanggan setia kami sejak beberapa tahun n ni komen kak nora untuk cup cake coklat yg di order nyer!time kasih daun keladi...! seronok bersembang ngan kak nora ri tu..


Yg berminat mcm biase call jek 017-6944210 kak nor cookies !!

komen cstmer kami!


Time kasih Mimi rayyan dr taman cnnght Cheras order Coklat indulgen cake  + cup cake angry bird !