Nak Order?

30 November 2011

Testimoni/Komen cstmer


maceh kat sue order dr akak :)


Hubungi kami

Anda boleh terus menghubungi kami di Talian Hot line kami

017-6944 210 / 016-9966 400

Kak Nor Cookies



Atau terus ke alamat kami

No 43,Jalan suakasih 3/1,

43200,Bandar tun hussin onn,

Cheras.



Hubungi kami awal untuk temu janji..:)



Jom Fb..:) jom

Clik sini ke Fesbuk personal saya..:)

..............................................................

Jom Fb fanpages saya..:)

fan pages KakNorCookies


16 November 2011

Cup Cake untuk hantaran

Okkkk....

Kalau cerita asal hantaran, Biasanyer ader yg suke bg kek sebijik...emmm...ada gak suke bg miniature..tapi lately ni ramai org suke bg cup cake yg di hias cantik kan....

Kali ni order dr Pengantin baru kita Pn Nira dr puchong...staff Ambank jl pudu...

Tema cup cake nak warne Kuning Rajee...

Ok set....Best bila nira kata... '' Huhh!!! cantikkkk! "


Maacehhhhh Nira order cup cake kat akakkk...
Selamat Pengantin baru dearrr...mOga sgl dimakbul illahi n kekal ke akhir hayat..AMINN

yG Berminat call je kami 017-6944210

Kek Hantaran


As Salam u oll  !!

Kali ni up date lak gambar kek hantaran utk Faiza n pasangannya...Tarikh nikah Pengantin memang glamoursss sebabbbb pengantn bernkah tarikh 11/11/2011 best kan....:)

Faizah order kek hantaran dengan tema Merah hati

Harga?....

Kami jual pd harga paling relevan Hanya rm180 sahaja siap dalam box transfrn dannn kek 100% dsaluti fondant...Kek bahagian dalam kek coklat moist..Berat hampr 3 kg..

Yg berminat mcm biasa boleh terus hubungi ayi 017-6944210 utk membuat tempahan..

Tapi ayie hanya menerima tempahan apabila masih kosong...jika tarikh tersebut sudah penuh,kami menyusun 10 jari minta maaf sebab tak leh amik dah...




                                                        Call  kami segera di talian hot line kamii :-) 017-6944210





Cenderahati / Door gift

Ok hari ni memang hari mengup date entry lagik...

Sebab ramai yg call n minta ayie up date gambar cookies utk door gift jadik ayi masukkan gambarnye...

Ramai yg order utk Kenduri kawen n akikah tapi ada juga tempahan dr sykt2 koprat seperti Menara Maybank kl, kat jalan tun perak

Yg berminat boleh je terus hubungi ayi...

mcm biasa talian hot line kamiii  017-6944210 kak ayie...





Harga Buat masa sekarang adalah seperti berikut :-
(Cookies boleh pilih di Sini )

Satu = Rm 7.90

100 = Rm6.90

500 keatas = Rm5.00 Sahaja!

Hubungi kami 017-69442101 



Apam Palkodot!!!

Salam semuaaaaaaaaa.............

Huhhhh..memang best hari nak up date blog dengan Produk-produk kami yg panazzz dan memdapat
sambutan yg menggalakkan..

Ramai yg tempah utk door gift waktu kenduri kendara...

Yg BESTNYERRRR...Cantikk..Sedappp..colourful sngt...n MURAHHH!...

jAnGan TaK cAyA.....Harga cume RM0.40 AjEEEE....Ye..40 sen jek sebijik siap bubuh inti bluebery tau!

Banyak betul dapat tempahan utk Apam nii...apam warna warni..huhuuu..APAM PALKODOTT!..

Jadik yg berminat sila Call ayie yer 017-6944210!...

Kek Barbies Murah,sedap n homemade!

Aslkum semua...
Ok kali ni tempahan dr kak Siti dr cheras juga

Order kek barbies tema pink utk gegirl nyer..


Dapatkan kek barbies anda hari ini dengan membuat tempahan di talian HOT LINE kami 017-6944210
Pd harga yg sangat Relevan n rase kek Premium yg memang bombastik dan terus ke pintu rumah anda!
Caj penghantaran sekitar Kl percuma!.ya percuma..
Hubungi kami sekarang! 
017-6944210 Kak Ayie!.:-)