Nak Order?

22 October 2011

Resepi donat yg memangg Gebussssss

Salam sumerrrr....:)

Suker makan  Donat!....


Nak wat donat gebus tapi tak tau resepi mana yg besh eh!...


Nah ni dier...











Resepinya yg selalu daku wat...:) n resepi ni daku juga tepek kat Fotopages daku gak...leh 


klik 


http://herymarlinda.fotopages.com

Resepi ni pemes kat tenet..amik dr blog mat gebu..tqvm abg mat!


Cuber tau!

DONAT CAKCIBUR..


Amik kat My resepi...minta halal yer dear...sekadar berkongsi ilmu...

Bahan-bahan ( 20 - 30 biji bergantung pada saiz )


1 biji ubi kentang sederhana besar


5 gm yis kering @ 1/2 paket mauri pan


1/3 cawan @ 73 gm minyak masak


1/3 cawan @ 73 gm air suam


1/4 tin @ 126 gm susu pekat manis


1 sudu besar gula


1 sudu teh garam


500 gm gandum

Cara-cara

Rebus kentang sehingga empuk dan kisar kentang bersama 1 cawan air suam.


Satukan yis, gula, air suam, minyak, susu, garam dan kentang kisar.



Masukkan tepung sedikit dan kacau dengan hujung jari.

Masukkan baki tepung dan uli sehingga menjadi doh. Doh ni memamg lembik sedikit tapi 



tak pe.kalau lembik tambah tepung gandum sikit.

Ambil doh dan bulat-bulatkan ikut saiz kesukaan. Susun doh dalam dulang dan biar naik 2  



kali ganda

Panaskan minyak dan buat lubang ditengah-tengah. Goreng hingga masak.
dah jadik....


Selamat mencuba!...:)

14 October 2011

Kek Barbies

Kek Barbies cuma rm95 shj!





As slmkum darlingggg!....


Kami ingin berkongsi info tentang kepakaran kami iaitu 


menyediakan servis pembuatan kek,cookies yg sedap,berkualiti dan kreatif diperbuat dr 


Butter 


mengikut tema juga citarasa anda!....promosi bulan ini,Kek Birthday barbies mengikut tema 


anda! Cepat!..hanya rm95 berat 3 kg!Harga asal rm150! Hubungi kami segera ditalian hot 


line kami 017-6944210 / 016-9966400 segalanya di Kak Nor Cookies..

11 October 2011

Kek Birthday 2 tingkat

Alhamdulillah...

Baru ni dapat tempahan dr kak ija kakak pd amril yg merupakan Pengedar kuih raya kami bagi tahun ini....
Kak ija nakkan kek 2 tingkat utk besday gegirl yg pertama!...tahniah dear.....moga panjang umur dan jadi anak yg solehah ye dear.aminn...layan gambo sat























Besday kek  lagi

Minggu ni berderet tempahan kek besday yank...
Yg ni pula order dr ida Bandar tun hussin onn n kawan baik ida kak lin tapi yg kak linnyer kek tak sempat nak snap ..kak lin dah sampai..huhu....hampun yank..layan gambo kek ida eh


















Besday kek yg ke 3!

Yg ni pula order dr kak lia Ambank jalan pudu....utk besday anak kesayangannya!...tahniah syg moga bnyk rezki dan jd anak yg solehah ye dear....:)


















Cuppies!

Order dr zai dr bangsar ..
zai order cup cake bluebery 50pcs...tqvm dearr...:)


















Time kasih kerana mempercayai kepakaran kami....bagi yg berminat boleh la terus menghubungi ayi di talian hot line kami 017-6944210!....tempah awal utk memastikan tarikh masih kosong...kalau dah penuh akak tak dapat nak buatkan kek you la yankk..sob sob..tempah awal eh!..017-6944210 tq..moga kejayaan,keberkatan n kebahgian selalu menjadik milik mu...AMINN..:)

10 October 2011

Kuih raya 2011

As slkum u all  !!...

uuuuhhhhhhhhh!!!!.lamanyer tak up date blog kan?...
Sepanjang bulan jun,julai n ogos memanggg akak tak sempat nak up date blog yank!.....Bz sakan dgn Projek mega kuih raya kami....Kuih Raya Kak Nor Cookies

Alhamdulillah.tempahan kuih raya tahun ni meningkat hamper 3 kali ganda!...syukurrr sngt sngt....
Tempahan kuih juga hamper raya 2011 dr Syarikat Transport RAPID kl untuk kakitangan Raid kl juga Cik Abg2 driver bus kite yg sungguh dedikasi menjalankan tugas mereka!...Time kasih daun keladi...:)









































Yang ini pula tempahan dr Regular cstmer kami Maybank Muar
Hamper Utk Mananger juga Pegawai-pegawai di maybank


















Tempahan seterusnya pula dr Syarikat shahriman di wisma central kl
Hamper dlm box xcusive!


















Dannnnnnnnn.....inilah dia kuih raya kami yg paling famous tuuuueeee....

Bluebery tart!! nak order clik sini



















Jutaan time kasih kepada kesemua pelanggan kami kerana mempercayai kepakaran kami!

Kami sngt menghargai anda!... Kak Nor Cookies 017-6944210