Nak Order?

22 March 2011

Tempahan Kek Besday...

Asslmkum semua ...:D

Syukur atas sgl nikmat kurniaannya...ALHAMDULILLAH...
Lately ni sngt sibuk terutama time cuti sekolah ari tu...penuh ngah tempahan kerja kawin n wedding cake...syukurr...

Ok...kali ni ayi up load dulu gambar kek besday minggu lepas....

Order dr Cik Ira dr seremban...nak kek besday sponge box pink...
berat 2 kg..


















Yang ni pula order dr kak hilal Dr Jps kl..
Kek coklat moist n 3 balang cookies...maceh kak hilal...:)



































Yang ni pula order dr Kawan baik ayi...Cik Hani dr ampang...nak sambut besday adiknya...
maceh hany gojes...suker sngt dpt jumpe hani hari tu...tp tulaa...kalo la dpt sembg lelama sikit kan ke best...huhu...



















Yang ni pula order dr mimi...tmn counght,cheras....huhu...sampai langkawi kek ni nak sambut besday kat sana...waaaaaaaa.....terharu dgr....maceh mimi...:)

















Ok yang ni pula order dr kak sue cayankk....my royal cstmer nih...maceh kak sue...ni sambut bestday anakda tercygnya n adik kak sue...tema upin ipin...:)


















Maceh kat all my dearest cstmer...time kasih kat semua yg sentiasa singgah kat blog ayi n kalo ader yg berminat boleh terus hubungi ayi 017-6944210 atau 016-9966400 utk tempahan...kalo leh bg tau awal yer...seminggu sblm amik kek dah leh order...kalo lagi awal lagi elok...:)
n mcm biasa...kami ader servis penghantaran...just call kami utk deal ye..
Tq n As slm...^_^

No comments:

Post a Comment