Nak Order?

22 March 2011

Kek Kahwin~ 3 Tingkat

Aslkum semuaaaaaaa...:D

Maceh sudi singgah ke blog kami....keh..kali ni ayi nak up date citer ttg kek kahwin yg ira order...:)
Tempahan kali ni dr Ira Alias dr Seremban,N9..Ira order 3 tiers wedding cake tema merah,itam n putih....n mcm biasa servis kami siap hantar terus ke majlis perkahwinan berlangsung..yup kat seremban,N9...

Ok meh layan gambo eh..kalo ader yg berminat,mcm biasa la eh....Call je ayi 017-6944210/016-9966400
Kami juge ada menyediakan servis penghantaran mengikut permintaan pelanggan...^_^






































































































Ira cam model tersenyum disamping wedding cake yg diordernya...Tq iraaaa....bestttt sngt2 jumpe ira...sngt ramah n mesra sekali sekalipon seharian beliau menguruskan sgl keperluan n persiapan majlis dr awal hingga akhir....pssttt...hebat la ira....^_^ ....

Ok bagi yg berminat nak order wedding cake dr kami leh call je ayi 017-6944210/016-9966400
maceh uollsss...^_^

2 comments:

  1. kak su nak kek macam ni tapi petak 5 tingkat
    Suhaida Supalio

    kak ni email sue_546@yahoo.com...email akak ape yer

    ReplyDelete