Nak Order?

25 March 2011

Kek Kahwin 2 Tingkat

As slm u alll....^_^

ALHAMDULILLAH...cuaca redup je ri ni...ptg kang,ayi nak siapkan deco kek2..ader sikit masa ni..pe lagi...blogging jap...ngeh3x..

Harap semua sihat,ceria lagi bahgia disamping insan2 tercyank...dan tentunya dlm rahmat dan lindungan ALLAH sentiasa..AMIN..
Okey kali ni ayi kongsikan pula gambar2 sekitar majlis perkahwinan anak Kak Engku kita dr Shah alam...Alhamdulillah komen dr kak engku begitu membuatkan ayi rasa terharu...Kak engku komen..''cantik cantik mmg cantik kek ayi...dah tu sedap(yg touchingnya bila kak engku ulang perkataan ''sedap'' n ''cantik'' tu berulang2 kali...)huaaaaaaa....syukurrr sngt bila cstmer sukerr.....key meh layan gamboo...

Cam biasa eh...Kalo berminat just call je Ayi 017-6944210 /016-9966400 eh...kalo ayi tak angkat just sms je ye...kadang mmg ngah mengayak tepong masa u all call tuh....akikikiki...






































































































Orait...kalo berminat just call ayi eh 017-6944210/016-9966400  eh...kalo leh,call awal utk booking tarikh...kalo dah penuh ayi mmg tak leh nak terima...mintak hampunnnnn bebnyk...jadi call je eh...:)
pstt...Tarikh yg gojes2 kene bg tau awal tau..sebab kebiasaannya mmg dah ramai yg ''chop'' dulu tarikh tu...cth tarikh gojes 09.09.2009 @ 10.10.2010...

22 March 2011

Kek Kahwin~ 3 Tingkat

Aslkum semuaaaaaaa...:D

Maceh sudi singgah ke blog kami....keh..kali ni ayi nak up date citer ttg kek kahwin yg ira order...:)
Tempahan kali ni dr Ira Alias dr Seremban,N9..Ira order 3 tiers wedding cake tema merah,itam n putih....n mcm biasa servis kami siap hantar terus ke majlis perkahwinan berlangsung..yup kat seremban,N9...

Ok meh layan gambo eh..kalo ader yg berminat,mcm biasa la eh....Call je ayi 017-6944210/016-9966400
Kami juge ada menyediakan servis penghantaran mengikut permintaan pelanggan...^_^






































































































Ira cam model tersenyum disamping wedding cake yg diordernya...Tq iraaaa....bestttt sngt2 jumpe ira...sngt ramah n mesra sekali sekalipon seharian beliau menguruskan sgl keperluan n persiapan majlis dr awal hingga akhir....pssttt...hebat la ira....^_^ ....

Ok bagi yg berminat nak order wedding cake dr kami leh call je ayi 017-6944210/016-9966400
maceh uollsss...^_^

Tempahan Kek Besday...

Asslmkum semua ...:D

Syukur atas sgl nikmat kurniaannya...ALHAMDULILLAH...
Lately ni sngt sibuk terutama time cuti sekolah ari tu...penuh ngah tempahan kerja kawin n wedding cake...syukurr...

Ok...kali ni ayi up load dulu gambar kek besday minggu lepas....

Order dr Cik Ira dr seremban...nak kek besday sponge box pink...
berat 2 kg..


















Yang ni pula order dr kak hilal Dr Jps kl..
Kek coklat moist n 3 balang cookies...maceh kak hilal...:)



































Yang ni pula order dr Kawan baik ayi...Cik Hani dr ampang...nak sambut besday adiknya...
maceh hany gojes...suker sngt dpt jumpe hani hari tu...tp tulaa...kalo la dpt sembg lelama sikit kan ke best...huhu...



















Yang ni pula order dr mimi...tmn counght,cheras....huhu...sampai langkawi kek ni nak sambut besday kat sana...waaaaaaaa.....terharu dgr....maceh mimi...:)

















Ok yang ni pula order dr kak sue cayankk....my royal cstmer nih...maceh kak sue...ni sambut bestday anakda tercygnya n adik kak sue...tema upin ipin...:)


















Maceh kat all my dearest cstmer...time kasih kat semua yg sentiasa singgah kat blog ayi n kalo ader yg berminat boleh terus hubungi ayi 017-6944210 atau 016-9966400 utk tempahan...kalo leh bg tau awal yer...seminggu sblm amik kek dah leh order...kalo lagi awal lagi elok...:)
n mcm biasa...kami ader servis penghantaran...just call kami utk deal ye..
Tq n As slm...^_^

02 March 2011

Tempahan kek kahwin~3 tiers stack wedding cake

Aslkum semua...^_^

Kali ni ayi up load gambo wedding cake utk wany n pasangannya dr klang pd 26febuary lepas...
wany nak 3 tiers stack wedding cake..warna kuning n oren sikit2.Syukurrr sngt!..Alhamdulillah.sglnya berjln lancar n tiada masalah malah sgl urusan kek wany sngt mudah dilakukan..pihak katering juga sngt membantu dan memberi kerjasama yg sngt memuaskan hati dlm penyediaan meja potong kek...Ibu wany pun sngt ramah n mesra sekali walaupon sngt sibuk memastikan majlis berlangsung dgn lancar sekali...

Tq cayangggn n selamat pengantin baru ye....mudah2an kekal sepanjg hayat n dikurniakan anak2 yg soleh n solehah.amin....







ok..kalo ader yg berminat leh terus call ayie 017-6944210 / 016-9966400
mcm biasa yank..servis kami siap bunge segar,pisau potong kek n kalo yg nak stand cake juga kita bg sewa..


Ok yg ni lak order dr kak G ku cyg...fauziah hanim dr bandar tun razak cheras..ni my royal cstmer nih...
kak g order kek cekelet moist n semekut raya coklat chip cookies...
utk maklumam...kami sememangnya menerima tempahn kuih raya/cookies raya sepanjg musim..maknanya kalo teringin nak mkn kuih raya just call kami n kami akan buatkan fresh utk anda ...ok meh layan gambo eh..



Kalo berminat nak order muffin ke..cup cake ke..kek besday ke..kek hantaran ke..kek kawin ke..call je ayie eh...nah ...call no nih..017-6944210/016-9966400
servis penghantaran..aderrrr...jgn risau eh..:)call je ayie...insyaallah..jika tempahan masih belum penuh,maka ayi bole terima..kalo leh bg tau awal 2@3 bln utk tempahan kek kawin..bukan apa yank..booking tarikh...pepon..
maceh kat semua yg sentiasa mengunjungi blog ayi..n semua cstmer ayi...syg korang!..muah..^_^