Nak Order?

14 February 2011

Tempahan kek perkahwinan~Tema unggu n Biru terqoise

Aslkum semuaaaaaa....
Harap semuanya bahagia...gembira..sihat dan kita semua dlm rahmat illahi AMIN3x...
Alhamdulillah dlm kesibukkan harian...manjalankan ttgjwb utama sbg Hamba-NYA..sbg istri juga ibu...juga sebagai anak dan pelajar U...membuatkan kekadang ayi hampir2 tak sempat nak up date blog..tp..dlm kesempitan masa ni ayi curik2 juga masa...kali ni tempahan dr Zatul n azli dr shah alam yg mahukan sebiji kek hantaran juga 2 tiers wedding cake tema unggu...tp ayi minta mmaf sngt sebab bunge yg zatul nak tu tak dpt ayi carik...dpt bunge ni sebagai ganti...tp ALHAMDULILLAH sglnya berjalan lancar..:)


Kalo ader yg berminat bg tau detail melalui email beserta gambar kek terus ke mailbox ayi yer..kaknorcookies@yahoo.com
atau leh je terus call ayi 017-6944210..


Kek Hantaran

Yang ni pula tempahan utk kek hantaran dr fiza kajang...nak kek coklat moist jugak...huhu...coklat lover :)
Yg berminat just call ayi je ye..017-6944210 :)


Yg ni pula tempahan dr kak Ba'e Ambank jln pudu,kl...
Untu majlis pertunangan adik lelakinya...
Maceh kak ba'e...


Kami sedia menerima tempahan dr anda dgn design yg anda mahukan..
Berminat terus je call ayi yer...017-6944210

Ok yg ni pula Tempahan dr En Rahman dr KL.
Order cuppies unggu utk majlis pertunangannya bersama Cik Anna ny..ehem2x..ehhehe...
Cuppies unggu..


~Besday cake~

Ok yg ni pula tempahan besday kek dr Kak mas alis dr seri kembangan..huhu..ni my royal cstmer nih...:)
kak mas order kek coklat indulge tok gegirlny...nak bubuh enible image sekali..
orait..set..:)


Yg ni pula order dr kak sue BTHO cheras
maceh kak sueeee...:)



n yg ni pula dr kak ipar kak su...
maceh again kak sue...
paling best bila kak ipar kak sue sms ''Assalam k.ayie..thanks kek semlm...best sngt..!t'baik!...
huhu...maceh dear...terharu rasa...:)


Jadi kan..kalo ader yg berminat nak kek besday ke...muffin ke...cuppies ke...hantaran ke..@ wedding cake ke...just call ayie je ehh...call jew...017-6944210...kalo yg nak order wedding cake..mintak sngt u all leh bg tau awal..boleh ayi arrange masa...hhuuhu...

Jgn lupa..call je ayi 017-6944210


Muah..cyg u all..:)




No comments:

Post a Comment