Nak Order?

08 February 2011

Kek Barbies utk gegirl...

Aslkum semua...
slm syg wat u all yg sudi ziarah blog ayi...
Kalo ikutkan ayi kene siapkan cuppies pg nih...tp selit2kan masa pas hubby n anak g sekolah,terus ngadap lappy ku...huhu...ok kali ni order dr my royal cstmer dr kg pandan...Tq Rima!...sebab setia ngan KNC sejak lom kawin sampai la dah ader gegirl skrg...terharu sebenarny...maceh dear...

Ok...Rima order kek Barbie yg warna tema sebijik nak sama cam baju gaun gegirl pakai masa majlis nanti...ayi panggil pokodot pink...hhuhu...kalo ader yg berminat just call/sms ayi yer..tapi ayi lebih suker kalo u all call je ayi..kekadang tak sempat nak reply sms..ok meh cuci mata jap eh..
pstt...u all bole tempah mengikut tema atau mana2 design yg u all suke ye...just email je design mana yg nak ayi buatkan..INSYAALLAH ayi akan buat sprt yg u all mahukan...:)

Kami juge menyediakan servis penghantaran..
jd kalo ader yg berkenan nak wat bersday gegril bg tau ye....kek bole pilih nak kek apa...tp semamangnya kami menggunakan kek berasakan butter bukan sponge cake..cth kek coklat moist atau red velvet ar kek stwbery mengikut citarasa anda...

Booking awal bg mengelakkan kami tidak dpt menerima tempahan anda....call ayi yer 017-6944210...

  MAKLUMAN PENTING:
       PADA BULAN 4 KESEMUA SAMPEL COOKIES RAYA AKAN DIEDARKAN...JIKA ANDA BERMINAT UNTUK MENJADI STOKIS@PENGEDAR.SILA MAKLUMKAN PD KAMI...TQ YE..:)

No comments:

Post a Comment