Nak Order?

22 February 2011

Jubah Kaftan

~Jubah Kaftan~

Offer!!!!!!
Penghabisan stok!!!Dulu Rm180..Kini Rm130!!!
Grab cepat..tingggal beberapa helai je lagi..
Call 017-6944210 ayie

Ok la...kali ni ayi publishkan gambar busana/Jubah kaftan yg semakin popular skrg nih...Ramai yg beli utk raya....huhhh...pejam celik pejam celik lg 6 bulan nak raya ek..perghhh   cepat tol masa berjln...
kalo ader yg berminat bg tau eh...call aja ayi 017=6944210
nak dtg umah tgk n test baju pon bole..silakan silakan..:)













Kesemua jenis jubah/kaftan dr kain chiffon silk...

Material sngt mewah...bila pakai kan jatuh cantikkkk sngt..^_^ nampak ELEGANT..

siap inner yg sngt lembut dan sejuk dipakai...

labuh utk mereka yg tinggi cam ayie tinggi 160cm, tak senteng(cutting panjang)

ADA GERENTI...7 HARI SELEPAS BELI KALO TAK BERKENAN LEH RETURN...


SIZE

**UKURAN : S,M,L & XL

LINGKAR DADA : S (95 CM), M (100 CM), L (105CM) & XL (110CM)

LEBAR BAHU : S (38CM), M (40CM), L (42CM) & XL (44CM)

PANJANG BAJU : S (132CM), M (134CM), L (136CM), XL (138CM)

PANJANG LENGAN : 58CM

TEMPAHAN HANYA AKAN DIBUAT SETELAH BAYARAN PENUH DITERIMA...
untuk memesan send message via sms/call n sertakan

nama
address
no phone
code baju yg ditempah

Kemudian Ayie akan quote harga n sertakan skali no akaun bank..


Jgn lupa tau call je ayi 017-6944210..



Tempahan kek Kahwin 3 tier~Jubah Kaftan

Aslkum semua....

Opssst...Maap eh...tak leh nak citer panjang2...huhu...kalang kabut ngah baking kek nih...pas nih nak siapkan cookies pula...my famous coklat chip cookies..^_^

Kali ni kan Akak terima tempahan dr Zai yg comel...tp bukan tok cik zai..tp utk kembarnya...Cik Dien..huhu...Besttttt sngt jumpe n kenal zai...hepiiii je mamanjang zai nih...n macehhh sesangat sudi dtg ke teratak ku ituw...siap test baju lagi...:) utk makluman ayi juga ader menjual busana muslimah...kain jenis silk ciffon..sngt soft cantikkk sesangat...bila pakaikan...cantik je jatuh dier...nampak cutting kita...jap ayi buh sekali gambo dier eh...InsyaALLAH ayi akan buat blog khas utk busana jenis2 yg elegant gitu...kui3x...nak try leh je dtg umah...tp bnyk yg dah habis kalo nak bg tau awal ayi bookingkan...:)

ok ni gambo kek yg zai order...purple+pink
layan eh..



Tema :Pink + Purple
Lokasi :Bangsar
Tqvm My dear cik zai.....sngt suker mengenali zai..hepi go lucky je orgnya...pstt..akak paling suker dengar zai ketawa(ketawa org senang ati)...rasa hepi sngt....:)
tp rasa rugi sngt2 bila tak dpt main ngan kucing zai...punya la montokk + comell...YA ALLAH geremnya..huhu..pepun majlis mmg meriah giler n selamat pengantin baru wat cik dien n mimiy...hope kekal ke dunia akhirat n dikurniakan anak2 yg soleh solehah..AMIN..
----------------------------------------------------------------------------------

Ok yg ni kan order dr kak Zara Ambank jln pudu..maceh kak zara order kek padang bola..:)


Huhu...kalo musim bola kan...sehari sampai berbijik2 ayi wat kek padang bola...huhu...kebanyakkan order dr istri /gfriend tok suami/bf yg kaki bola...huhu...touchingnyaaaaaa....^_^ sungguh memahami la u all nih...best!

ok kalo yg berminat tu bg tau tau...sms atau call jek..

Ayie 017-6944210 / 016-9966400
Tq Asslmualaikum..

14 February 2011

Kek Kahwin 3 tingkat ~ Biruu mude

Asslkm dear...

Ok kali ni pula order diterima dr Bib selaku kakak pengantin yg menguruskan majlis perkahwinan adik beliau di putrajaya...majlis berlangsung sungguh meriah di DEWAN SRI SEROJA,PRICENT 15,PUTRAJAYA pd 13.febuary.2011 dgn kedatangan tetamu2 terhormat juga saudara mara yg jauh juga dekat...Ayi diberitahu pengantin mahukan wedding cake tema ala2 wedding cake tom cruse n kate...jd ayi buat mengikut permintaan ..inilah hasilnya...ALHAMDULILLAH sglnya lancar...cuma terpaksa menunggu ketibaan meja potong kek huhu...mujur semuanya selesai sblm majlis bermula..kalau tak kalang kabut juga kan...
Jd ayi kene ingatkan  u all semua bahawa,kebiasannya pihak katering menyediakan meja potong kek...sila pastikan yg pihak katering menyediakan meja tersebut utk upacara pemotongn kek...kami hanya menghias kek,menabur bunge segar dan meletakkan kek di kedudukan yg pihak pengantin mahukan sahaja...

Ok..meh kita cuci mata sat..
tempahan dr bib:

  • Cuppies sbg hantaran
  • Cuppies 50 pcs sbg goddies
  • Wedding cake 3 tiers biru soft...


Cuppies as hantaran

Cuppies for goodies


Wedding cake 3 tiers
soft bluee..:)



Haaaa.....bg yg berkenan tu leh je call ayi...MAHAL?no la....n yg bestny kek berasaskan BUTTER..cth kek coklat moist ke..red velvet ke..kek butter ke..bukan kek span dan yg sewaktu dgnnya...n kami juga ader servis penghantaran..yeee...terus ke majlis anda..
jgn lupa tau..
call ye...ayi @ kaknorcookies 017-6944210
Tq dearr..:)


Tempahan kek perkahwinan~Tema unggu n Biru terqoise

Aslkum semuaaaaaa....
Harap semuanya bahagia...gembira..sihat dan kita semua dlm rahmat illahi AMIN3x...
Alhamdulillah dlm kesibukkan harian...manjalankan ttgjwb utama sbg Hamba-NYA..sbg istri juga ibu...juga sebagai anak dan pelajar U...membuatkan kekadang ayi hampir2 tak sempat nak up date blog..tp..dlm kesempitan masa ni ayi curik2 juga masa...kali ni tempahan dr Zatul n azli dr shah alam yg mahukan sebiji kek hantaran juga 2 tiers wedding cake tema unggu...tp ayi minta mmaf sngt sebab bunge yg zatul nak tu tak dpt ayi carik...dpt bunge ni sebagai ganti...tp ALHAMDULILLAH sglnya berjalan lancar..:)


Kalo ader yg berminat bg tau detail melalui email beserta gambar kek terus ke mailbox ayi yer..kaknorcookies@yahoo.com
atau leh je terus call ayi 017-6944210..


Kek Hantaran

Yang ni pula tempahan utk kek hantaran dr fiza kajang...nak kek coklat moist jugak...huhu...coklat lover :)
Yg berminat just call ayi je ye..017-6944210 :)


Yg ni pula tempahan dr kak Ba'e Ambank jln pudu,kl...
Untu majlis pertunangan adik lelakinya...
Maceh kak ba'e...


Kami sedia menerima tempahan dr anda dgn design yg anda mahukan..
Berminat terus je call ayi yer...017-6944210

Ok yg ni pula Tempahan dr En Rahman dr KL.
Order cuppies unggu utk majlis pertunangannya bersama Cik Anna ny..ehem2x..ehhehe...
Cuppies unggu..


08 February 2011

Kek Perkahwinan ~ Tema merah,hitam n putih

AslKummm...
mOrninggg semua....

Ok...yg ni pula ayi up datekan gambar wedding kek yg baru saja brlangsung on 29.january.2011 yg lepas...
Thniah n selamat pengantin baru buat liza n pasanganny yg berlangsung di kediaman liza di kg melati,jln semarak(PULAPOL).KL....sungguh meriah majlis tersebut dan sngt mengkagumkan bila melihat pengantin perempuan(liza) bagaikan Princess dgn gaun putih labuh juga mahkota ...wowwww!sngt sukerrrrrrr.......

Ok...yg ni wedding cake design request by liza sendiri yg mahukan kepingan coklat juga reben merah n 3 tingkat....suker sngt bila liza bg tau sampai 2 kali siap lagi menyatakan ''akakkkkk....cantiknyaaa kekkk..saya suker sngt!....thnks kak...''dgn senyumanny yg manis sngt tuh!....owhh...terharu rasa....




Ok jd bg bakal pengantin yg nak melangsungkan majlis perkahwinan n mendapatkan kek dr Kak Nor Cookies special sentuhan tgn ayi...silalah call  ayi 017-6944210 tau...booking lah awal sebab ayi hanya boleh terima tempahan 3 set kek 3 tingkat dlm satu2 masa....psttt...nak wat lebih takut nanti hasil deco tak shantek ...jd ayi mmg amik 3 set sahaja dlm sehari...pepe booking tarikh dulu ye...

  Jngn luper...booking dulu tarikh ye...call je ayi 017-6944210...

Kek Barbies utk gegirl...

Aslkum semua...
slm syg wat u all yg sudi ziarah blog ayi...
Kalo ikutkan ayi kene siapkan cuppies pg nih...tp selit2kan masa pas hubby n anak g sekolah,terus ngadap lappy ku...huhu...ok kali ni order dr my royal cstmer dr kg pandan...Tq Rima!...sebab setia ngan KNC sejak lom kawin sampai la dah ader gegirl skrg...terharu sebenarny...maceh dear...

Ok...Rima order kek Barbie yg warna tema sebijik nak sama cam baju gaun gegirl pakai masa majlis nanti...ayi panggil pokodot pink...hhuhu...kalo ader yg berminat just call/sms ayi yer..tapi ayi lebih suker kalo u all call je ayi..kekadang tak sempat nak reply sms..ok meh cuci mata jap eh..
pstt...u all bole tempah mengikut tema atau mana2 design yg u all suke ye...just email je design mana yg nak ayi buatkan..INSYAALLAH ayi akan buat sprt yg u all mahukan...:)

Kami juge menyediakan servis penghantaran..
jd kalo ader yg berkenan nak wat bersday gegril bg tau ye....kek bole pilih nak kek apa...tp semamangnya kami menggunakan kek berasakan butter bukan sponge cake..cth kek coklat moist atau red velvet ar kek stwbery mengikut citarasa anda...

Booking awal bg mengelakkan kami tidak dpt menerima tempahan anda....call ayi yer 017-6944210...

  MAKLUMAN PENTING:
       PADA BULAN 4 KESEMUA SAMPEL COOKIES RAYA AKAN DIEDARKAN...JIKA ANDA BERMINAT UNTUK MENJADI STOKIS@PENGEDAR.SILA MAKLUMKAN PD KAMI...TQ YE..:)