Nak Order?

21 January 2011

Kek Perkahwinan ~ Tema merah,hitam n putih

Aslkum n salam bahagia semuee..^_^

Waaa....lamanyaaa tak up date..huhu...syukurr kehadrat ALLAH,ari ni ayi masih diberikan kesempatan utk up date gambar2 order dr my royal cstmer n cstmer baru....ALHAMDULILLAH...ni antara gambar2 kek kahwin mengikut tema yang dikehendaki cstmer...

jika ader yg berminat,silalah call ayi yer...017-6944210
leh juge chat kat facebook cari je ayi kat link sebelah ni ya...

    meh layan...kali ni order tema Merah,Hitam n Putih...
majlis berlangsung pd 9.jan.2011 lokasi Gombak.
Tahniah Ida n pasanganny moga bahgia n kekal dunia akhirat...dikurniakan anak2 yg soleh solehah..Amin..:)


  


..3 Tiers Weding Cake..

  1. Tempahan kek perkahwinan tema hijau muderr dr Norain dr Seremban,Negeri sembilan...


     Order kali ni dr Nor seremban utk majlis perkahwinan adik beliau...ini bukanlah kali pertama kami berurusan...malah nor merupakan agen dan stokis Kuih raya kami utk area seremban n putrajaya.


       Ayi Sangat xcited wat kek ni ..100% fondant utk wedding cake juga kek hantaran..
Syukur..Nor suker sngt n akak lg la suker...suker bila nor kata ''Akakkk...cantiknyerrr''..ALHAMDULILLAH..Buat adik Nor,Moga Mahligai yg dibina kekal dunia akhirat..AMIN..












Mcm biasa ye yank...kalo berminat call aje ayi ye... 017-6944210
makluman...kalo leh buat tempahan awal yer...utk booking tarikh...krn kami hanya menerima 3 set  kek kahwin utk satu satu masa...
Kami juge ader menyediakan servis penghantaran ke lokasi majlis anda dgn kadar caj paling berpatutan..pastikan hari bahgia anda diserikan dgn kek perkahwinan dr KAK NOR COOKIES dgn kualiti dan harga kami yang pasti memuaskan hati anda...


     *PERCUMA!!!...
                  Ya percuma..sewa cake stand dan pisau potong kek tidak dikenakan bayaran dgn setiap tempahan wedding cake dr kami...jugaaa....Bunge segar diberikan percuma mengikut wrna tema utk ditabur disekeliling wedding cake!!!...Great deal kan!..^_^..apa lagik  grab sekarang...call kami 017-6944210



No comments:

Post a Comment