Nak Order?

24 December 2011

Kek Buku

Hi ....
As slm u all...

Tak sempat nak up date entry..huhu...bz sakan dgn Wedding door Gift...

 Tqvm Kak su order Kek Muka Buku dr kami...

For those who are interested to order,please do contact me by this no 017-6944210 !



Yg berminat call sekarang 017-6944210 Kak Nor Cookies
Terima kasih kerana mempercayai kepakaran kami ! :)

22 December 2011

Birthday cake sedap!

Hi...salam everyone...


Yie up date gambar-gambar kek birthday ye...


For those who are interested to order,please do contact me by this no 017-6944210 !


Thank you for all your support!







For those who are interested to order,please do contact me by this no 017-6944210 !



19 December 2011

Muffin sedap dan murah!

Salam u all....:)

Nak muffin sedap lagi murah?...

Homemade n halal...

Nak buat door gift utk tetamu atau nak wat makan makan je.....:)

Call Hot line kami 017-6944210 segera..









Kepada pelanggan kami...Terima kasih kerana mempercayai kepakaran kami..

Utk tempahan call 017-6944210!...;)

15 December 2011

kek perkahwinan

As slm u all....


Tahniah buat liza n pasangannya...Selamat pengantin baru dear..

Sangat senang berurusan dgn liza sefamily yg ramah dan mudah mesra...sngt besh!...

Meh kita belek gambar kek yg ditempah oleh liza minggu lepas....

Yg berminat boleh terus hubungi ayi utk tempahan

017-6944210

Sebarang temahan sila email ke kaknorcookies@yahoo.com








Soalan Lazim...:)

1~Kak akak kat mana ye..''akak kat cheras,bandar tun hussin onn
2~Kak ada servis penghantaran tak...''ye ader...leh terus hantar ke majlis u all...
3~Kalau nak tempah seawal bila?....''tempahlah sekarang sebab akak akan rezabkan tarikh utk u
4~Cam ner nak tempah?...Email terus ke kaknorcookies@yahoo.com..tempahan tanpa sebarang email tidak akan diterima u

5~Bape RM kak utk kek 2 tingkat siap cup cake ni kak...'' :) buat msa ni harga kami masih kekal RM390 siap cup cake...kalau berminat bank in 50% utk booking...
6~Akaun no sis?....''ada kat sebelah ni...:)
Macehhhhhh 

Berminat call je ayi 017-6944210 ;)






11 December 2011

Kek perkahwinan homemade,murah & sedap


As slm semua...

Alhamdulillah...Bila sampai musim cuti sekolah....Bnyk majlis2 perkahwinan berlangsung kan...dan ini Tempahan kek perkahwnan sepanjang 2 minggu lepas...
Tq kat u all order dr kami...

yg berminat boleh terus hubungi kami 017-6944210

Sila email tempahan anda beserta detail....

P/s ~Setiap tempahan mestilah di email ke kaknorcookies@yahoo.com dan tempahan yg tidak disertakan detail tidak akan dilayan...
T.kasih atas kerjasama anda...:)


Tqqqqqqqqqqqqqq kat gie order cookies untuk majlis perkahwinannya......
Tq juga buat Datin habsah n Dato sudi order dr kami cenderahati ini...yg bestnyer selesai majlis gie order lg 60 box lagi...''tak cukup kak...semua puji sedap sngt...''ALHAMDULLLAH...lapang hati bila cstmer puji sebegitu rupa.....Alhamdulillah sepanjang proses menyiapkan door gft utk gie juga mudah dan tiada apa halangan....syukur....Selamat pengantin baru gie...dan time kasih sngt order dr kami...:)




Tq juga pd kak hasny dr puchong






Yg berminat boleh terus hubungi kami 017-6944210 Kak nor cookies





08 December 2011

komen pelanggan kami!

Maceh kak noraaaaa dr bandar tun razak sebab menjadi pelanggan setia kami sejak beberapa tahun n ni komen kak nora untuk cup cake coklat yg di order nyer!time kasih daun keladi...! seronok bersembang ngan kak nora ri tu..


Yg berminat mcm biase call jek 017-6944210 kak nor cookies !!

komen cstmer kami!


Time kasih Mimi rayyan dr taman cnnght Cheras order Coklat indulgen cake  + cup cake angry bird !

30 November 2011

Testimoni/Komen cstmer


maceh kat sue order dr akak :)


Hubungi kami

Anda boleh terus menghubungi kami di Talian Hot line kami

017-6944 210 / 016-9966 400

Kak Nor Cookies



Atau terus ke alamat kami

No 43,Jalan suakasih 3/1,

43200,Bandar tun hussin onn,

Cheras.



Hubungi kami awal untuk temu janji..:)



Jom Fb..:) jom

Clik sini ke Fesbuk personal saya..:)

..............................................................

Jom Fb fanpages saya..:)

fan pages KakNorCookies


16 November 2011

Cup Cake untuk hantaran

Okkkk....

Kalau cerita asal hantaran, Biasanyer ader yg suke bg kek sebijik...emmm...ada gak suke bg miniature..tapi lately ni ramai org suke bg cup cake yg di hias cantik kan....

Kali ni order dr Pengantin baru kita Pn Nira dr puchong...staff Ambank jl pudu...

Tema cup cake nak warne Kuning Rajee...

Ok set....Best bila nira kata... '' Huhh!!! cantikkkk! "


Maacehhhhh Nira order cup cake kat akakkk...
Selamat Pengantin baru dearrr...mOga sgl dimakbul illahi n kekal ke akhir hayat..AMINN

yG Berminat call je kami 017-6944210

Kek Hantaran


As Salam u oll  !!

Kali ni up date lak gambar kek hantaran utk Faiza n pasangannya...Tarikh nikah Pengantin memang glamoursss sebabbbb pengantn bernkah tarikh 11/11/2011 best kan....:)

Faizah order kek hantaran dengan tema Merah hati

Harga?....

Kami jual pd harga paling relevan Hanya rm180 sahaja siap dalam box transfrn dannn kek 100% dsaluti fondant...Kek bahagian dalam kek coklat moist..Berat hampr 3 kg..

Yg berminat mcm biasa boleh terus hubungi ayi 017-6944210 utk membuat tempahan..

Tapi ayie hanya menerima tempahan apabila masih kosong...jika tarikh tersebut sudah penuh,kami menyusun 10 jari minta maaf sebab tak leh amik dah...




                                                        Call  kami segera di talian hot line kamii :-) 017-6944210





Cenderahati / Door gift

Ok hari ni memang hari mengup date entry lagik...

Sebab ramai yg call n minta ayie up date gambar cookies utk door gift jadik ayi masukkan gambarnye...

Ramai yg order utk Kenduri kawen n akikah tapi ada juga tempahan dr sykt2 koprat seperti Menara Maybank kl, kat jalan tun perak

Yg berminat boleh je terus hubungi ayi...

mcm biasa talian hot line kamiii  017-6944210 kak ayie...





Harga Buat masa sekarang adalah seperti berikut :-
(Cookies boleh pilih di Sini )

Satu = Rm 7.90

100 = Rm6.90

500 keatas = Rm5.00 Sahaja!

Hubungi kami 017-69442101 



Apam Palkodot!!!

Salam semuaaaaaaaaa.............

Huhhhh..memang best hari nak up date blog dengan Produk-produk kami yg panazzz dan memdapat
sambutan yg menggalakkan..

Ramai yg tempah utk door gift waktu kenduri kendara...

Yg BESTNYERRRR...Cantikk..Sedappp..colourful sngt...n MURAHHH!...

jAnGan TaK cAyA.....Harga cume RM0.40 AjEEEE....Ye..40 sen jek sebijik siap bubuh inti bluebery tau!

Banyak betul dapat tempahan utk Apam nii...apam warna warni..huhuuu..APAM PALKODOTT!..

Jadik yg berminat sila Call ayie yer 017-6944210!...

Kek Barbies Murah,sedap n homemade!

Aslkum semua...
Ok kali ni tempahan dr kak Siti dr cheras juga

Order kek barbies tema pink utk gegirl nyer..


Dapatkan kek barbies anda hari ini dengan membuat tempahan di talian HOT LINE kami 017-6944210
Pd harga yg sangat Relevan n rase kek Premium yg memang bombastik dan terus ke pintu rumah anda!
Caj penghantaran sekitar Kl percuma!.ya percuma..
Hubungi kami sekarang! 
017-6944210 Kak Ayie!.:-)

22 October 2011

Resepi donat yg memangg Gebussssss

Salam sumerrrr....:)

Suker makan  Donat!....


Nak wat donat gebus tapi tak tau resepi mana yg besh eh!...


Nah ni dier...











Resepinya yg selalu daku wat...:) n resepi ni daku juga tepek kat Fotopages daku gak...leh 


klik 


http://herymarlinda.fotopages.com

Resepi ni pemes kat tenet..amik dr blog mat gebu..tqvm abg mat!


Cuber tau!

DONAT CAKCIBUR..


Amik kat My resepi...minta halal yer dear...sekadar berkongsi ilmu...

Bahan-bahan ( 20 - 30 biji bergantung pada saiz )


1 biji ubi kentang sederhana besar


5 gm yis kering @ 1/2 paket mauri pan


1/3 cawan @ 73 gm minyak masak


1/3 cawan @ 73 gm air suam


1/4 tin @ 126 gm susu pekat manis


1 sudu besar gula


1 sudu teh garam


500 gm gandum

Cara-cara

Rebus kentang sehingga empuk dan kisar kentang bersama 1 cawan air suam.


Satukan yis, gula, air suam, minyak, susu, garam dan kentang kisar.



Masukkan tepung sedikit dan kacau dengan hujung jari.

Masukkan baki tepung dan uli sehingga menjadi doh. Doh ni memamg lembik sedikit tapi 



tak pe.kalau lembik tambah tepung gandum sikit.

Ambil doh dan bulat-bulatkan ikut saiz kesukaan. Susun doh dalam dulang dan biar naik 2  



kali ganda

Panaskan minyak dan buat lubang ditengah-tengah. Goreng hingga masak.
dah jadik....


Selamat mencuba!...:)

14 October 2011

Kek Barbies

Kek Barbies cuma rm95 shj!





As slmkum darlingggg!....


Kami ingin berkongsi info tentang kepakaran kami iaitu 


menyediakan servis pembuatan kek,cookies yg sedap,berkualiti dan kreatif diperbuat dr 


Butter 


mengikut tema juga citarasa anda!....promosi bulan ini,Kek Birthday barbies mengikut tema 


anda! Cepat!..hanya rm95 berat 3 kg!Harga asal rm150! Hubungi kami segera ditalian hot 


line kami 017-6944210 / 016-9966400 segalanya di Kak Nor Cookies..

11 October 2011

Kek Birthday 2 tingkat

Alhamdulillah...

Baru ni dapat tempahan dr kak ija kakak pd amril yg merupakan Pengedar kuih raya kami bagi tahun ini....
Kak ija nakkan kek 2 tingkat utk besday gegirl yg pertama!...tahniah dear.....moga panjang umur dan jadi anak yg solehah ye dear.aminn...layan gambo sat























Besday kek  lagi

Minggu ni berderet tempahan kek besday yank...
Yg ni pula order dr ida Bandar tun hussin onn n kawan baik ida kak lin tapi yg kak linnyer kek tak sempat nak snap ..kak lin dah sampai..huhu....hampun yank..layan gambo kek ida eh


















Besday kek yg ke 3!

Yg ni pula order dr kak lia Ambank jalan pudu....utk besday anak kesayangannya!...tahniah syg moga bnyk rezki dan jd anak yg solehah ye dear....:)


















Cuppies!

Order dr zai dr bangsar ..
zai order cup cake bluebery 50pcs...tqvm dearr...:)


















Time kasih kerana mempercayai kepakaran kami....bagi yg berminat boleh la terus menghubungi ayi di talian hot line kami 017-6944210!....tempah awal utk memastikan tarikh masih kosong...kalau dah penuh akak tak dapat nak buatkan kek you la yankk..sob sob..tempah awal eh!..017-6944210 tq..moga kejayaan,keberkatan n kebahgian selalu menjadik milik mu...AMINN..:)

10 October 2011

Kuih raya 2011

As slkum u all  !!...

uuuuhhhhhhhhh!!!!.lamanyer tak up date blog kan?...
Sepanjang bulan jun,julai n ogos memanggg akak tak sempat nak up date blog yank!.....Bz sakan dgn Projek mega kuih raya kami....Kuih Raya Kak Nor Cookies

Alhamdulillah.tempahan kuih raya tahun ni meningkat hamper 3 kali ganda!...syukurrr sngt sngt....
Tempahan kuih juga hamper raya 2011 dr Syarikat Transport RAPID kl untuk kakitangan Raid kl juga Cik Abg2 driver bus kite yg sungguh dedikasi menjalankan tugas mereka!...Time kasih daun keladi...:)









































Yang ini pula tempahan dr Regular cstmer kami Maybank Muar
Hamper Utk Mananger juga Pegawai-pegawai di maybank


















Tempahan seterusnya pula dr Syarikat shahriman di wisma central kl
Hamper dlm box xcusive!


















Dannnnnnnnn.....inilah dia kuih raya kami yg paling famous tuuuueeee....

Bluebery tart!! nak order clik sini



















Jutaan time kasih kepada kesemua pelanggan kami kerana mempercayai kepakaran kami!

Kami sngt menghargai anda!... Kak Nor Cookies 017-6944210

26 June 2011

Kek kahwin 3 tingkat pink

Alhamdulillah

Syukur atas sgl nikmat ALLAH ..

Kali ini tempahan datang dr habibah dr kl

Selamat pengantin Baru dear....
 meh layanz gambar kek yg ditempah oleh habibah...tema pink hijau2 sikit...yg pasti bib nak yg sweetttt katanya..
Tq bib order wedding cake dr akak...n time kasih bebayak kat keluarga Habibah krn melayan kedatangan kami dgn penuh mesra sekali...Ader rezki kita jumpe lagi..























































































Bg yg berminat terus hubungi ayi 017-694410 juga bole email tempahan anda trus ke kaknorcookies@yahoo.com
Alhamdulillah.....

 Syukur kehadrat Illahi...Atas sgl nikmat juga rekzi g dberi pd kami...
Kali ini order dr syaz.utk majlis perkahwinan adiknya...sebelom ni syaz order utk majlis shaz sethn yg lepas....kiranya shaz dah 2 kali order wedding cake dr kak nor cookies 017-6944210..time kasih bebayak ye shaz..
ok yg nih testimoni iklas dr syaz....layanz.

video
Ni pula gambar kek kali kedua yg di order dr shaz





































Time kasih bebanyak kat sya juga kesemua royal cstmer kami kerana terus mempercayai kepakaran juga hasil kerja kami....bg yg berminat terus call saya 017-6944210 atau bole terus email saya kaknorcookies@yahoo.com...beri detail tempahan anda ndan kami akan membalas email dr anda secepat mungkin...tqq...:D

30 May 2011

Kek Kawin 3 tingkat

Aslkum dearrr...

seronok up date entty kali nih.

Okeh order kali nih dr sue Kepong,selangor..dan furaiza dr seremban..
Tema kek kawen kaler ijau epal....:)
utk furaiza pla putih merah...
opss..lupa nak bg tauu..kami juga ader servis penghantaran ya..bermnat call jew ayi 017-6944210
























Kek sue..:D




































Okiess yg ni pula gambar kek kawin Furaiza.tema merah putih












































Yang berminat call je ayie 017-6944210....:D
Maceh dearrr...