Nak Order?

20 October 2010

Biskut Coklat Chip Berbadam~homemade

Aslkummmm..

          Errmmmm...bestnyerrrrr...crunchyyyyy!...sedap!..tu la antara komen-komen cstmer ayi yg telah merasa sendiri keenakkan juga kerangupan biskut coklat chip kami..ALHAMDULILLAH..kerana sambutan yang sangat positif,kami  menerima tempahan cookies ni sepanjang minggu antara 50-100 balang..ramai antara pengedar kami yang membuat tempahan cookies ini dimusim-musim bukan perayaan...SYUKUR..ALHAMDULILLAH...

        Jadi jika ader yg berminat boleh terus menghubungi kami sendiri untuk mendapatkan sampel cookies kami secara percuma..tapi u all kene dtg sendiri ke teratak kami di cheras perdana,cheras berdekatan dgn Maktab polis batu 9...INSYAALLAH..kami sentiasa sudi dan berbesar hati menanti kedatangan anda..hubungi kami ya 017-6944210 (owner~Pn ayi)..


Lihatlah betapa cookies kami diadun menggunakan BUTTERCUP & HOMEMADE..malah kaya dengan badam,coklat chip juga coklat rice!..mewah!...^_^



Gambar sebenar lokasi production cookies kami..


























Anda penggemar Tat gulung nenas..clik link ini untuk detail yer..Tat Gulung Nenas~Homemade!

19 October 2010

TAT GULUNG NENAS~HOMEMADE

Aslkumm semuaa...
haa..ni die...Tat Gulung Nenas...Kuih peberet kita semua termasuk gak la ayi..hehehe..
kalo teringin tekak order jew dr kami..INSYAALLAH..anda berpuas hati..sebabny selain menggunakan BUTTERCUP..Tat ni juga Homemade tau(KAMI BUAT SENDIRI BUKAN AMBIL DR ORG LAIN)..n bukan kilang punya..jadi rasa tat mmg mabeless..setakat hari ini..Tak memang tangan kami menyiapkan tempahan Tat ni..ALHAMDULILLAH..ramai yg suker pd rasa jem kami yg sweet sour n pastri kami yg rapuh..melt in your mouth..hehehe..Jadi kalo ader yg mengidam ke..teringin ke..tak yah tunggu raya sebab kami semamangnya menerima tempahan cookies sepanjang musim..
Kalo berminat call aja ayi yea...017-6944210








Kuih Tat kami diperbuat dr BUTTERCUP n HOMEMADE..





Cam biasa ye dear..kalo berminat call aja ayi yer..017-6944210......

TAT GULUNG NENAS~HOMEMADE

Salam semuaa...

Alhamdulilah..syukur atas segalanya..
Untuk entry kali ni,ayi nak bg tau kat semua yang kami sememangnya sentiasa menerima tempahan TAT GULUNG NENAS sepanjang musim..kueh raya wajib ader atas meja di pagi raya...juga kudap-kudapan sepanjang masa..hehe...Tat gulung kami INSYAALLAH memenuhi citarasa anda...sebabnyer...diperbuat dr BUTTERCUP & HOMEMADE..dan paling beshhh..jem kami yg sweet sour tu...so far...feed back dr pelanggan kami kata ok...n biasanyer repeat order...jadi kalo all my dear nak order just sms atau pun call je yer..017-6944210 kak ayi...






Kami Merupakan Pengeluar Produk Muslim Homemade cookies..Kami mengalu-alukan mereka yang berminat mendaftar menjadi pengedar kami.Segala pertanyaan sila terus email ke kaknorcookies@yahoo.com atau terus hubungi kami di 017-6944210..