Nak Order?

26 September 2010

TEMPAHAN KEK PERKAHWINAN DI KAKNORCOOKIES

Aslkum to all my dear....
ALHAMDULILLAH...SYUKUR kehadrat ILLAHI...krn kita masih lg diberi kesempatan masa dibulan syawal ini.....Harap masih belom terlambat utk Ayi n Suami En Nazir Aripin ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri dan ayi mohon maaf zahir dan batin kat semua yg mengenali ayi terutama kengkawan,my royal cstmr n to u all my dear yg sudi jengah fp ayi..nah munge tok u all...amik ea...

Lama tol tak up date fp ni kan..selain mmg sibuk menyiapkan tempahan wedding cake ayi juga sibuk giler ngan projek mega ayi yg setahun sekali tu...hehehe menyiapkan cookies raya ...ditambah pulak streamyx ayi wat hal!...adussssssss...mmmg tension giler idup tanpa internet...huhu...akhirnya ayi amik celcom b.band...huhhhhhhhhhhh....lega dpt online balik..hehehe...

Okeh ni antara tempahan wedding cake dr beberapa cstmer ayi...
Kalo ada yg berminat nak tempah boleh je call ayi 017-6944210 bila2 masa...tapi kalo ayi tak pick up phone...sms pon boleh...atau ayi akan call semula...sebab kadang mmg tgh sibuk membaking jd tak sempat nak angkat..huhu...jangan ngajuk ye kalo ayi tak angkat phone...

Meh kita layannnzzz....

Tempahan dr iza..seri kembangan
Tema putih silver n 100% fondant icing...






Tempahan dr syarifah n pasangannya dr petaling jaya
Tema hijau dan 100% toppng krim..








Tempahan dr ida n pasangannya dari Shah alam..
Design ada reben + cuppies..
Tema pink unggu..





                                              Tempahan dr Nurul n pasangannya
                    Tema yg memang menjadi pilihan ramai...Merah + Putih...
                Hampir setiap minggu kami terima tema warna merah + putih...... : )





                          Tempahan dr sri utk majlis perkahwinan abg kandungnya..
                   Tema Merah +  putih juga tapi ada tambahan aksesori,Patung pengantin n dihiasi bunga segar...





Buat semua cstmer Kak Nor Cookies,ayi ucapkan Selamat Pengantin Baru...dan moga kekal ke akhir hayat juga dikurniakan Zuriat yg soleh n solehah..AMIN...Terima kasih krn memggunakan perkhidmatan dr kami...sesungguhnya...kami amat berbesar hati memberikan perkhidmatan kami pd hari paling berbahgia buat anda n pasangan anda..

MAKLUMAN PENTING....
Kami di Kak Nor Cookies hanya menerima 3 set tempahan weding cake sahaja utk satu satu masa...lebih dr itu kami terpaksa menolaknya...first come,first serve...jadi tempah lah awal utk mengelakkan tempahan anda ditolak..

Mcm biasa ye dear...utk tempahan boleh terus call Ayi 017-6944210... Maceh..