Nak Order?

12 February 2010

Muffin homemade sedap!

Assalamualaikum w.h.t semua

(Order Dari Cikgu Azah-Johor)
Pertama sekali saya panjatkan syukur pd ILLAHI atas sgl nikmat dan kesempatan yg masih lg diberikan pd kita semua...Syukur...Syukur...Syukur...Mudah-mudahan kita semua tergolong dlm golongan hambanya yg sentiasa bersyukur....dan sentiasa dlm rahmat dr NYA...AMIN...
Saya mohon maaf sngt lama tak masuk entry baru kat sini...kadang kesuntukan masa dgn urusan harian...mcm bz...tapi entah apa yg d bzkan entah... hehe...

Repeat Order Mufin Aneka Perisa-Cikgu Azah...

Baru ni dpt call dr cikgu azah...cikgu azah bukan lah custmer baru saya...kami dah pun 3 thn berurus niaga,sebelom ni cikgu merupakn pemborong kuih raya saya utk area Batu pahat Johor dan sebelum ni pd bln january cikgu menempah Mufin 500 + kek kawin 3 tingkat + kek hantaran..... cikgu azah ni adalah salah seorg regular custmer saya,yg pasti mmg sngt mudah berurus niaga dgn dia.Maceh cikgu Order mufin dr saya... ...ni tok cikgu
Kali ni cikgu order mufin 500 pcs bungkus plastik
Kami jumpa kat toll exit bangi...

Mufin strawbery -150 pcs
Mufin Bluebery -150 pcs
Mufin Coklat berchip -200 pcs...
(Total order 500 pcs)
Smekut chip(smekut wajib order kata cikgu azah...hehe)

                     Mufin Strawbery - M -Price Rm 1




Mufin Bluebery -M-Price Rm1

Sebarang tempahan hubungi 017-6944210

Fresh from oven everyday!

Mufin Coklat Chip

Aslkum juga salam sejahtera...

Moga anda semua sihat,ceria dan dalam lindungan yg Maha Esa...AMIN


Selesai sudah sebulan kita berpuasa...dan kini kita semua sdg bergembira meraikan syawal yg baru kita lalui kira-kira 10 hari yg lepas,moga kita tidak lupa pd yg telah tiada & yg mereka yg meraikan syawal ini dgn kekurangan....Dan Besar Harapan Saya moga syawal yg baru kita raikan ini memberikan seribu satu kemanisan buat kita semua....AMIN


Seperti biasa kami di Kak Nor Cookies menerima tempahan Homemade Mufin juga kuih raya utk majlis open house anda....Harga yg kami tawarkan adalah seperti berikut:-


Mufin pelbagai perisa


(Dibungkus plastik) :- Rm1

Mufin pelbagai perisa


(Dlm bekas container)   :- Rm1.10
(Dlm container + riben) :- Rm1.20

 
Anda boleh memilih perisa seperti:-


-Coklat Ditaburi Coklat Chip


-Strawbery Ditaburi Coklat Chip


-Bluebery Ditaburi Coklat Chip inti bluebery


-Oren Ditaburi Coklat Chip


-Vanilla Ditaburi Coklat Chip


Dan apa yg paling menarik...kami menerima tempahn mengikut Budget anda...TIADA TEMPAHAN MINIMA....Sekiranya anda menempah melebihi 500 biji mufin...Kami membuat penghantaran kepada anda yg tinggal sekitar Kl,Cheras,Balakong,Kajang,Bangi,Pandan Indah,Wangsamaju.Deposit Diperlukan jika anda membuat tempahan dlm jumlah yg banyak....

Berminat....,Silalah Menghubungi saya ye dear...

Kak Ayi:-017-6944210




Mufin Pisang Berkismis...Saiz M




Our Fresh Homemade Mufin...



Yg berminat leh call ayi 017-6944210 utk order..:)