Nak Order?

27 December 2010

Tempahan kek kahwin 3 tingkat~Biru laut~

                                                      Aslkum u oll...

Keh..kali ni up date lak tempahan dr My Royal Cstmer..EN YUNUS DR PETALING JAYA...tempahan kali ini untuk majlis perkahwinan anak kandung beliau...En yunus membuat tempahan 2 set wedding cake n sebijik kek hantaran...

Untuk majlis di Rumah beliau memilih tema biru laut...3tingkat beseta sebijik kek hantaran....
Meh layanzzzz....^_^


































Yang ni pula kek hantaran ....





















Manakala untuk majlis persandingan sebelah Besan di Muar Johor pula, beliau telah ''mensponser'' Kek kahwin 4 tingkat tema UNGGU...meh layan gambo ye..^_^



































Huhuuu...suker teman ngan kek 4 tingkat nih...jadi kalo ader yg berminat...terus aja hubungi ayi yerr...jgn segan2 call aja...017-6944210...Jgn terperanjat...harga yg kami tawarkan adalah yg terendah dipasaran dgn kualiti kek yg pasti memuaskan hati anda...
Abadikanlah dan memorikanlah saat anda disatukan dengan Cinta hati anda dengan majlis memotong kek yg pasti membuatkan anda bahgia...^_^
Call ayi yerr...017-6944210...opsss...luper nak bg tau...kami juga ader menyediakan servis penghantaran..jd jgn risau...Kami akan membuat penghantaran terus ke majlis anda dilangsungkan...:)

maceh..

Tempahan kek kahwin 3 tingkat~Kuning Draja~

~Bismillahirohmanirohim~

Wedding cake ditempah oleh Mira n hubbyny...
Tahniah dear majlis berlangsung di Sg besi ,kl
10.10.10

3 Tiers wedding cake..
Tema Kuning Diraja...
Sebijik kek hantaran
T.q dear moga kekal ke akhir hayat n dkurniakan anak2 yg soleh solehah...AMIN..







Berminat untuk membuat tempahan ,teus hubungi Ayi yer..017-6944210..^_^

04 December 2010

Kek Stawbery!

Yummyyyyyyyy!
Sukerrrrrrnye ngan stwbery!..
Tempahan kali ni dr Fiza ,Bangunan eon Kat kl..
Kata fiza...fiza nak suprisekan bosnya...
Kek stwbery ...tema merah + putih..
























































Fiza kata...''Kak ayiiiii!...sedap n cantiknyerrr....Bos kita suker sangat...dia kata nak order lg.."
Alhamdullillah fiza n semua staff suker..akak pun suker..hehehe
Tq dearrr...:)

Berminat hubungi ayi 017-6944210

Kek Barbies utk gegirl...

Alhamdulillah atas segalanya...
Kali ni tempahan yg sama juga dr kak hanim..kak hanim mahukan kek barbies untuk sepupunya...




















Tempahan dr kak alin Jps Kl...























Untuk makluman..Tambahan rm10 jika anda mahukan gambar diatas kek..
Gambar seperti Upin ipin,Ben10,Barbies,Mickey mouse...
Tq dearrr...;)

Berminat terus call ayi yer 017-6944210

Kek padang bola..

Aslkum dearr...:)
Alhamdulillah..kali ni tempahan kek padang bola pulak ye ....
Ayi bnyk terima tempahan kek tema padang bola...kali ni order dr Kak hanim dr Bandar tun Hussin onn cheras.





































Tq kak hanim...:)
Berminat membuat tempahan hubungi ayi 017-6944210

Kek bluebery...Tema Pinkis

Aslkum semua...
Kali ni ayi terima tempahan dr kawan lama sewaktu ayi sekolah dulu...ALHAMDULILLAH...seronokkkkk sngt dpt jumpe kamu mala!...tak sangka dpt jumpa kat FB...huhu...


layan gambar yer...


















Kalo ader yg berminat sila hubungi ayi....
Makluman...order sekurang2nya 3 hari sebelum ambil kek anda ye...
hubungi ayi 017-6944210

Cuppies Everton

Aslkum semua...
Alhamdulillah atas sglnya...kali ni ayi terima tempahan dr Miss Angiee pula dr Perodua sales kat Gombak..
Miss angie(chiness) tempah cuppies Everton dan inilah hasilnya....^_^





















































Kalo ader yg berminat terus sms atau lebih elok hubungi ayi di 017-6944210
Call je yer....:)

03 December 2010

Sweet Cuppies...

Aslkum semua....Ayi doakan n harap sangat semua sihat...ceria n luar biasa bahagia..Amin..:)

Ok...ni tempahan cuppies dr Azlin dr CP2 Cheras...

Sebox 16 pcs utk birthdy ayahda tersyg..




20 October 2010

Biskut Coklat Chip Berbadam~homemade

Aslkummmm..

          Errmmmm...bestnyerrrrr...crunchyyyyy!...sedap!..tu la antara komen-komen cstmer ayi yg telah merasa sendiri keenakkan juga kerangupan biskut coklat chip kami..ALHAMDULILLAH..kerana sambutan yang sangat positif,kami  menerima tempahan cookies ni sepanjang minggu antara 50-100 balang..ramai antara pengedar kami yang membuat tempahan cookies ini dimusim-musim bukan perayaan...SYUKUR..ALHAMDULILLAH...

        Jadi jika ader yg berminat boleh terus menghubungi kami sendiri untuk mendapatkan sampel cookies kami secara percuma..tapi u all kene dtg sendiri ke teratak kami di cheras perdana,cheras berdekatan dgn Maktab polis batu 9...INSYAALLAH..kami sentiasa sudi dan berbesar hati menanti kedatangan anda..hubungi kami ya 017-6944210 (owner~Pn ayi)..


Lihatlah betapa cookies kami diadun menggunakan BUTTERCUP & HOMEMADE..malah kaya dengan badam,coklat chip juga coklat rice!..mewah!...^_^



Gambar sebenar lokasi production cookies kami..


























Anda penggemar Tat gulung nenas..clik link ini untuk detail yer..Tat Gulung Nenas~Homemade!

19 October 2010

TAT GULUNG NENAS~HOMEMADE

Aslkumm semuaa...
haa..ni die...Tat Gulung Nenas...Kuih peberet kita semua termasuk gak la ayi..hehehe..
kalo teringin tekak order jew dr kami..INSYAALLAH..anda berpuas hati..sebabny selain menggunakan BUTTERCUP..Tat ni juga Homemade tau(KAMI BUAT SENDIRI BUKAN AMBIL DR ORG LAIN)..n bukan kilang punya..jadi rasa tat mmg mabeless..setakat hari ini..Tak memang tangan kami menyiapkan tempahan Tat ni..ALHAMDULILLAH..ramai yg suker pd rasa jem kami yg sweet sour n pastri kami yg rapuh..melt in your mouth..hehehe..Jadi kalo ader yg mengidam ke..teringin ke..tak yah tunggu raya sebab kami semamangnya menerima tempahan cookies sepanjang musim..
Kalo berminat call aja ayi yea...017-6944210








Kuih Tat kami diperbuat dr BUTTERCUP n HOMEMADE..





Cam biasa ye dear..kalo berminat call aja ayi yer..017-6944210......

TAT GULUNG NENAS~HOMEMADE

Salam semuaa...

Alhamdulilah..syukur atas segalanya..
Untuk entry kali ni,ayi nak bg tau kat semua yang kami sememangnya sentiasa menerima tempahan TAT GULUNG NENAS sepanjang musim..kueh raya wajib ader atas meja di pagi raya...juga kudap-kudapan sepanjang masa..hehe...Tat gulung kami INSYAALLAH memenuhi citarasa anda...sebabnyer...diperbuat dr BUTTERCUP & HOMEMADE..dan paling beshhh..jem kami yg sweet sour tu...so far...feed back dr pelanggan kami kata ok...n biasanyer repeat order...jadi kalo all my dear nak order just sms atau pun call je yer..017-6944210 kak ayi...






Kami Merupakan Pengeluar Produk Muslim Homemade cookies..Kami mengalu-alukan mereka yang berminat mendaftar menjadi pengedar kami.Segala pertanyaan sila terus email ke kaknorcookies@yahoo.com atau terus hubungi kami di 017-6944210..

26 September 2010

TEMPAHAN KEK PERKAHWINAN DI KAKNORCOOKIES

Aslkum to all my dear....
ALHAMDULILLAH...SYUKUR kehadrat ILLAHI...krn kita masih lg diberi kesempatan masa dibulan syawal ini.....Harap masih belom terlambat utk Ayi n Suami En Nazir Aripin ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri dan ayi mohon maaf zahir dan batin kat semua yg mengenali ayi terutama kengkawan,my royal cstmr n to u all my dear yg sudi jengah fp ayi..nah munge tok u all...amik ea...

Lama tol tak up date fp ni kan..selain mmg sibuk menyiapkan tempahan wedding cake ayi juga sibuk giler ngan projek mega ayi yg setahun sekali tu...hehehe menyiapkan cookies raya ...ditambah pulak streamyx ayi wat hal!...adussssssss...mmmg tension giler idup tanpa internet...huhu...akhirnya ayi amik celcom b.band...huhhhhhhhhhhh....lega dpt online balik..hehehe...

Okeh ni antara tempahan wedding cake dr beberapa cstmer ayi...
Kalo ada yg berminat nak tempah boleh je call ayi 017-6944210 bila2 masa...tapi kalo ayi tak pick up phone...sms pon boleh...atau ayi akan call semula...sebab kadang mmg tgh sibuk membaking jd tak sempat nak angkat..huhu...jangan ngajuk ye kalo ayi tak angkat phone...

Meh kita layannnzzz....

Tempahan dr iza..seri kembangan
Tema putih silver n 100% fondant icing...






Tempahan dr syarifah n pasangannya dr petaling jaya
Tema hijau dan 100% toppng krim..








Tempahan dr ida n pasangannya dari Shah alam..
Design ada reben + cuppies..
Tema pink unggu..





                                              Tempahan dr Nurul n pasangannya
                    Tema yg memang menjadi pilihan ramai...Merah + Putih...
                Hampir setiap minggu kami terima tema warna merah + putih...... : )





                          Tempahan dr sri utk majlis perkahwinan abg kandungnya..
                   Tema Merah +  putih juga tapi ada tambahan aksesori,Patung pengantin n dihiasi bunga segar...





Buat semua cstmer Kak Nor Cookies,ayi ucapkan Selamat Pengantin Baru...dan moga kekal ke akhir hayat juga dikurniakan Zuriat yg soleh n solehah..AMIN...Terima kasih krn memggunakan perkhidmatan dr kami...sesungguhnya...kami amat berbesar hati memberikan perkhidmatan kami pd hari paling berbahgia buat anda n pasangan anda..

MAKLUMAN PENTING....
Kami di Kak Nor Cookies hanya menerima 3 set tempahan weding cake sahaja utk satu satu masa...lebih dr itu kami terpaksa menolaknya...first come,first serve...jadi tempah lah awal utk mengelakkan tempahan anda ditolak..

Mcm biasa ye dear...utk tempahan boleh terus call Ayi 017-6944210... Maceh..

09 June 2010

TEMPAHAN KEK PERKAHWINAN DI KAKNORCOOKIES White/Red



Aslkum dear...
Mintak maaf ea...tak sempat nak cite apa...layan je gambo dulu eh...
Bukan pe...lately ni kan bnyk hal lak jd...Pc ku diserang Mr Virus...laptop pon kena virus gakkk...huaaaaaaa ...sedeyyyyyyy tol!... .

Tapi syukurrr...ALHAMDULILLAH..tempahan sepanjang bulan june fully booking...ALHAMDULILLAH..result final exam pon dah keluar...SEKALI LG SYUKUR..
Time kasih kat kengkawan FB,FP.BLOG n Kengkawan yg selalu mendoakan ku...Moga ALLAH memberikan yg terbaik buat kalian nmudah2an sgl hajatmu dimakbulkan ALLAH..syg U all..nah

Tempahan dr Abdul n Sabina..
Ahad 30 may 2010...
Muffin As a door gift 1500 pcs..
tqvm Abdul...mudah2an kekal sepanjg hayat n dikurniakan anak yg soleh solehah..AMIN...


Tempahan dr En Azlan Dr Ampang..


Tqvm Ye En Azlan...ni la my royal Cstmer...dah bertahun2 kami berurusan...Mmg besh la deal nga en azlan ni..
Maceh en azlan ye for ordering the cuppies...
Rm2.70 sepcs siap tag terima kasih n riben bunga rose..Untuk majlis adik beliau..



Tempahan dr fiza dr Bangi...Tqvm dear...Fiza first time order dr ayi...huh!...cute giler...seriusly sweet n frendly tol... ...tq my dear... Fiza nak suprisekan abg dia...wow...loving couple kan..

















Tempahan Dr ANNA N FEROZ PD 6.6.2010~TEMA WHTE RED,ENGLISH STYLE~


KEK KAWIN 3 TINGKAT N 1000 PCS MUFFIN..

Dr cheras...Alam Damai..

Tqvm dear...Selamat Pengantin Baru...Moga kekal ke akhir hayat n mudah2an dikurniakan Aanak2 yg soleh solehah...AMIN...
 
 
 
 
 
 









Tempahan dr kak Sal dr Bangi..
Kek coklat moist utk heronya..
Happy besday dear...kejap je kan anak2 kita membesar




Untuk sebarang tempahan sila terus Hubungi saya (KAK NOR COOKIES) AYI 017-6944210...

                                       Tqvm to all my viewer...senang2 meh la singgah lg..