Nak Order?

08 May 2014

Panduan buat duit dari Tepung Almondkiss

Pecah RAHSIA buat duit dr dapur !!

Tahun lepas surirumah untung paling sikit pun beberapa ribu ringgit!!

 MMG HURU HARA, SMS BERTALU-TALU, STOK SELALU KEHABISAN. BEREBUT-REBUT ORANG NAK BELI TEPUNG AMAZING NI!
BUAT WIT RM1000.00 !

 Mcmana buat wit RM1000.00 Untung bersih drpd Modal Rm 712 ???
Mcm ni kira kira dia...

▶ Tepung Amazing sekotak isi 40 peket Rm 560 (harga Agent) +
▶ Buttercup 5 Tin Rm60 +
▶ Telor 40 biji Rm12 +
▶ Balang Rm0.80 Rm80 = TOTAL MODAL RM 712

 Drpd sekotak Tepung Amzing (40 peket ) menghasilkan 100 balang yg berisi 45~50 biji cookies..
Harga jualan sebalang cookies Rm20.. didarap dgn 100 balang maknanya hasil jualan adalah RM 2000 !

 Hasil jualan- kos = Untung..
JUALAN Rm 2000 - MODAL Rm712 = UNTUNG RM 1288.00!! UNTUNG KASAR!
Nak ke nak??

 ▶Jom ! balik kerja pun sempat buat sebabbbb...semua dah siap.. complet! i loike..
Jom bisnes cookies!

✔ Minimum untung Rm1000.00 keatas dr sekotak tepung
✔ senang,mudah,sedap,extra crunchy !
✔ Banyak giler kacang badam dia
✔ Brandingkan jenama anda
✔ Halal dan bebas bahan pengawet?
✔ Boleh di pelbagaikan..nak tambah oat ke.. nak tambah koko crunch ke..corn flake ke..kismis ke.. bg lagi kebabom!
✔ Ada Money back gerenti
✔ semua org suke mkn cookies anda sebab sedap!
✔ 500% Gerenti sedap !
✔ BERITA BAIK! cookies kami sngt sesuai utk pesakit yg tidak boleh makan makanan yg manis! sebab cookies kami sngt rangup dan sudah tentu less sugar!
PERHATIAN!

Rugi Jika Anda tidak bertindak Sekarang.
Mungkin Anda Bakal merubah ekonomi terutama aidilfitri yg bakal menjelma tak lama lagi !

Gunakan tepung almondkiss buat COOKIES yg di brandingkan atas jenama anda! cepat hubungi outlet/suboutlet/stokes dan agent berhampiran
 





TESTIMONI PELANGGAN KAMI

TESTIMONI PELANGGAN KAMI

TESTIMONI PELANGGAN KAMI
 

Kuih raya borong 2014

Menjana keuntungan lumayan dihari raya tanpa perlu bersesak dibazar ramadhan bagai..

Anda pasti tersenyum riang ria dan masa nerkualiti bersama keluarga sentiasa ada.. nak tahu info lanjut

jom
...
TESTIMONI BUAT DUIT RIBAN RIBAN SEBULAN!

Meh tambah income.. jom join kami

https://www.facebook.com/groups/230998027101770/
See more
 



Kuih raya dan biskut Raya 2014

Kami terbang ke Demensi Tinggi
===

Cabaran untuk memastikn semua tempahan seluruh Malaysia harus siap dlm masa yg ditetapkn.

Kami berusaha memberi kan yg paling terbaek. Inshaallah. ...

===

Anda ingin bergabung bersama-sama kami..
Kami masih memerlukan 50 orang Rakan Niaga yang berminat untuk membuat duit raya

tak percaya???

daftar digroup aktif kami..

https://www.facebook.com/groups/230998027101770/

 Cepat hanya utk yg cepat bertindak shj!!!
 
Clik sini utk katalog katalog kat sini tau
 
Baru siap sampel kuih raya kami di gudang kami di cheras



 

Kuih Raya 2014

Dulu buat cookies kat dapur rumah...
Skrg dah buat kat Bengkel sendiri kat Tanjung Agas, Johor, Malaysia.

Semua mcm mimpi...Nak tahu rahsia tak mcmana bole jd mcm ni...

*Baca yassin n surah Al waqiah setiap hari... Insyaallah


Yg minat nak berniaga amat amat dialukan.. :)

Kami berikan anda

> System sokongan termasuk bunting
> Flyers dan katalog
> Bantuan Gambar gambar utk anda iklankan dimana mana mediaum online

Jom cpt hubungi kami segera utk maklumat lanjut!

016-6969 481 En Nazir dan clik link ini utk melihat senarai kuih raya kami yg maveles!

Katalog kat sini !


14 March 2013

Kelas Rahsia Jutawan Kek Online Mac 2013 !

Bismillah...

As slmualaikum semuaaa...:)
Huhh...Superb bizi sngt sngt skrg ayi apa lagi selepas kehadiran baby Aaron Haiqal kami yg kini berusia 2 bulan setengah..

Namun..
Atas sambutan yg mmg suprb!

Kelas Rahsia Jutawan Kek Online kembali lagi utk siri ke dua tahun ini..
24 Mac 2013- Ahad 9 Pagi ~ 4 Ptg
~Pelajari 6 jenis Kek Secret Respi & Marketing online yg terbukti berjaya membantu anda menjana p...endapatan dgn pantas dan mudah!...

Jom create duit dari dapur rumah anda dan laptop anda...!

Kuasai Teknik pembuatan kek yg mudah,sedap dan menjadi dgn saya !
Kek kek :-
-Coklat Indulgent - Demo
-Extra Coklat Moist - Demo
-Superb Moist Carrot cake - Demo
-Red valvet With cream chees frosting - Demo

-Marble chees cake
-Pecan butterscooth


Free couching selepas tamat kelas + join Secret group saya yg akan membantu anda menjadi Online Bisneswomen yg menjana pendapatan minimum Rm1000/week...

Ini termasuk cara membuat fn pages..timeline cover..dan pelbagai lg strategi marketing online yg boleh anda praktiskan utk pelbagai produk!

Kelas termasuk Breakfast & Lunch..+ Buku Resepi Rahsia jutawan kek online

Kan senang kalau ada mentor..tak payah la nak langgar dinding bagai...

Fast action! Fast Result!
Andalah yg mengubah nasib diri anda..bukan org lain...

Daftar sekarang <DAFTAR> <NAMA> <LOKASI> ke 017-6944 210 sekarang..
Tinggal 12 hari utk Kelas Basic Zero to Hero! KRJKO Siri 11..
Bertindak dgn pantass!!!
Hotline 016-9966 400 / 016-6969 481 !
Tempat adalah terhad..
 
 

28 November 2012

Pameran MAHA 2012 Serdang

Alhamdulillah...
Syukur atas sgl nikmat ini...
 
Kami telah melangkah kehadapan dengan menyertai Pameran MAHA 2012! 
Superb best! produk kami mendapat sambutan yg hangat dipasaran apatah lg dengan pelancaran produk baru iaitu Tepung Amazing Almondkiss cookies kami yg banyk membantu wanita utk menambahkan pendapatan mereka dengan menjadi stokis/agent!
 
Malah kami membuka peluang kpd mereka yg menggunakan tepung kami utk menghasilkan cookies yg extra sedap dan mudah,produk muslim dan halal dan anda boleh jenamakan semula cookies tersebut atas jenama anda! menarikkan?..
 
Jom..Temui kami sepanjang 23/11/12 hingga 2/12/12 dari pukul 10 pagi hingga 10 malam!
Pelbagai diskaun menarik juga cabutan bertuah menanti anda semua!!
 

 

 
 
 
Tidak berkesempatan ke Pameran MAHA 2012?..Jgn risau..anda boleh menghubungi kami utk sebarang pertanyaan melibatkan  Peluang-peluang menjana pendapatan hanya dr rumah anda!surirumah mahupun mereka yg mahukan extra income, kelas-kelas cookies,kek,diskaun menarik dan mcm2 lagi boleh hubungi Hotline kami
 
016-9966400 / 017-6944210 !!!
Ayi
 
 
 

06 October 2012

Kelas buat kek kami yg best! (Testimoni peserta)


Bismillah...
Alhamdulillah...syukur kehadrat Illahi...
Kelas Rahsia Jutawan Online kami mendapat feedback yg sngt memberangsangkan...
Antaranya adalah :)
Komen pesserta..clik nama mereka utk link terus ke Fesbuk peserta..:)


FB   :   annur.fieza


super duber best ..huhu sy sgt happy sbb bkn stkt blh amik order tp blh buat kek sy sendiri..Kak ayi, ber billion terima kasih sebab sharing banyak info ttg pengalaman akak sbg usahawan berjaya. Tak semua orang yg sudi nak share resepi n pengalaman bersama org yg tak dikenali... Saya doakan akak sentiasa diberkati..disayangi..diperluaskan lg pintu rezeki seluas-luasnya..dan diberi kesihatan yg cergas serta ceria seadanya. Saya tak pernah attend kelas kek yg smpai cikgu nya tnjuk bhn resepi smpai kluar tin2 brand ha ha ha...yg smmgnya sy mmg nk tau stiap bhn itu brand apa yg akak guna. Sekali ha..amekaw dr A-Z akak mengajar kami..dan insyaAllah saya akan repeat nxt kelas lg.. Buatmu mentor ku bkn jutaan tp billion kasih syg.. terima kasih Pn Hery Marlinda..muahhhh!



FB:    shamsiah.abdulrahim


Best..mudah je cr ayi ajar main campak2 je..yg pling best guna tgn je x yah 

mixer bbgai ;) .. Cayalah ayi next nk bljr kek kawin lak hihihi



best sangat belajar wat muffin ngan Ayi,senang sangat N 

sedapppp ,rugi sape tak belajar.






Dulu...satu masa dulu saya tak punya apa...Ya ..saya tak ada duit mahupun harta..
Kemudian dgn ilmu lah saya mengubah nasib saya..
Hari ini saya berkongsi ilmu,tips dan pengalaman saya selama 7 tahun dlm dunia baking dgn anda s
emua..kerana saya mahu anda mengubah nasib anda..ingat..ALLAH tidak akan mengubah nasib sesuatu kaum melainkan mereka sendiri mengubahnya dgn Ilmu & usaha...
Saya selalu percaya... Takkan miskin seseorg dgn mencari ilmu dan belajar sesuatu yg bermanfaat utk diri dan keluarganya...
Tetapi akan miskin seseorg jika tidak berilmu dan tidak mahu mencari ilmu...bg yg sudah mendpt ilmu..amalkan..krn sebaik2 ilmu adalah ilmu yg bermanfaat yg diamalkan...:)
Kak Nor Cookies (KNC)
Ooooo... i really love my life!!...i'm sharing my give n talent!...
Allah Huakbar..           Ayi 017-6944210 /016-9966400 :)

30 September 2012

Kelas Baking Kek!..


Bismillah... Okies sebab ramaiiiii sngt yg inbox minta buat kelas Rahsia jutawan kek online lagik,maka saya war-warkan..LAST CLASS SIRI III for 2012 pd 13/10/12 hari sabtu n terhad hanya 15 org sahaja..ye terhad..dan ini kelas last utk 2012
It's now or never!..

Apa yg akan anda pelajari?..
-Cara buat kek juga resepi kek -kek kami yg best seller!semua resepi dr secret resepi!
Nak tahu kek apa?...COKLAT MOIST CAKE! CHOCOLATE INDULGENT! CARROT CAKE!
-Jadilah surirumah jutawan hanya dr dapur rumah anda!
-Belajar teknik membuat perniagaan online hanya dr rumah anda!
-Pelajari cara menjual secara online di fb,fun page yg hanya Rm0 cost!
-Blajarlah dr saya yg telah menjana pendapatan dr rumah!
-FREE Consultation ttg baking dan marketing online! Call mee for free couching
-FREE semua nama juga alamat suplier bahan mentah,oven,mixer pd harga borong utk anda mulakan bisnes anda!
&
FREE RESEPI CUP CAKE N COOKIES KAMI YG SEDAP TU!
Homework: Kami pastikan anda menjana pendapatan anda selepas anda hadiri kelas kami! 
Apa tunggu lagi daftar sekarang!
dan jadilah surirumah jutawan! Jom jd pakar kek!..Making money from your kitchen!!!..
Daftar SMS NAMA,ALAMAT JUGA NO TEL utk Join! 016-9966400/017-6944210..



Last class..it's now or never!..fast action fast result!.

Kemeriahan semasa sesi Kelas Rahsia Jutawan Kek Online siri II yg lepas..:)













Jom chat kat Fb jom..:) clik kat bawah ni eh...


Jemput view Fan pages kami..:)





05 August 2012

Kak Nor Cookies mendapat liputan dr Tv9! Syukur...

Bismillah...
Alhamdulillah atas sgl nikmatnya...
Syukur sngt!!

Post kali ini nak share dgn semua peminat produk Kak Nor Cookies yg kami mendapat liputan dr TV9 pada 1 ogos 2112 iaitu bersamaan 12 Ramadhan...
Syukurr..

Ini aja yg sempat kami rakam utk anda..
Enjoy the video!



31 July 2012

Kelas Belajar membuat Kek popular!..:)


As slmkum semuaaa..... :D

Alhamdulillah!!...Syukur masih diberi kesempatan lagi...

Kali ini saya up date Jadual utk kelas Rahsia Jutawan yg mendapat bnyk pertanyaan melalui email juga sms dan call...sebab ramai sngt yg berminat maka kami adakan sekali lagi untuk SIRI KE II ..Ye!
Khas untuk anda yg ingin mempelajari Rahsia menjalankan perniagaan online dan menjana pendapatan hanya dr Dapur rumah anda..:)

Apa yg anda pelajari?

-Cara buat kek juga resepi kek -kek kami yg best seller!
Nak tahu kek apa?...COKLAT MOIST CAKE! RED VELVET CAKE! CARROT CAKE!
-jadilah surirumah jutawan hanya dr dapur rumah anda!
-belajar teknik membuat perniagaan online hanya dr rumah anda!
-Pelajari cara membuat blog,fb,fun page yg hanya Rm0 cost!
-Blajarlah dr saya yg telah menjana pendapatan dr rumah!
-FREE Consultation ttg baking dan marketing online!
-FREE semua nama juga alamat suplier bahan mentah yg murah utk anda mulakan bisnes anda!
n
FREE RESEPI CUP CAKE N COOKIES KAMI YG SEDAP TU!
Homework: Kami pastikan anda menjana pendapatan anda selepas anda hadiri kelas kami!
Apa tunggu lagi daftar sekarang!
dan jadilah surirumah jutawan!
Kuasa Tindakkan..

Berapa ramai diantara anda yg ingin memulakan perniagaan kek,cupcake n cookies dr rumah?..Berapa ramai pula nak belajar buat kek yg confirmm sedap dan jadi?...dan belajar cara marketkan cake,cupcake n cookies anda secara online!...masalahnya..sela
luuuu sngt bila lepas abis belajar buat kek,kita tak tau mcmana nak marketkan kannnn...:)) Kami membantu anda utk membua...t kek yg sedap n confirm jadi! dan mengajarkan strategi marketing yg berkesan termasuk cara membuat blog yg 100% FREE juga ''ayat power'' yg membuatkan ramaiiiiiii org berebut nak beli kek anda...:)
TAHNIAH bg yg sudah mendaftar!!!Anda telah membuat tindakkan yg bijak utk mengubah masa depan anda!...Tinggal beberapa hari shj lg kelas ''Rahsia Jutawan Kek Online'' akan berlangsung!bg yg ingin mendaftar sila hubungi kami segera hotline 017-6944210!pesanan utk yg sudah mendaftar..dtg awal ye sebab kita ada Breakfeas utk anda!


Tarikh : 8/9/2012
masa : 9 pg - 3 ptg
Lokasi : No 43,jalan suakasih 3/1.bandar tun hussin onn,cheras selangor! :)

FREE RESEPI CUP CAKE KAMI!!! YE FREE...:)

Belajar:-

1) KEK COKLAT MOIST 
2) KEK RED VEL
VET
3)KEK LOBAK
4) COKLAT INDULGENT
5)BUTTER SCOOTH
6) MARBLE CHEESE...:) yg bonusnya semua resepi adalah resepi dr SECRET RECEPI !..:) Jom jd pakar kek!..Making money from your kitchen!!!..





Detail seperti dlm flyers ini...:D

Aktiviti sepanjang kelas..:)




Bahan dan jenama bahan yg kami gunakan akan kami bg tau..
Kami akan share rahsia kami..ye..our secret recepi!


dan yg bestnya...:)

Kami ada sesi...''TANYA APA AJE''

Nak tanya apa sj bole..:)


Kelas seterusnya seperti jadual di bawah..:)


Nak buat kek secantik ini?...

Nak berniaga cenderahati Muffin seperti saya?...

Ya anda boleh dgn Join kelas kami...:)
Tiada yg mustahil...
Kan senang kalau ada yg nak mengajar...
Cepatlah anda menjadi pakar krn anda belajar dr saya yg lebih 7 tahun pengalaman menghias kek Perkahwinan..:) Chek jadual dan masa anda..:)
The choice is yours!



TARIKH                                             JADUAL KELAS SEPTEMBER                         FREE

1)8 Sept                                             Kelas Rahsia jutawan kek online                       3 RESEPI & 
10 Pagi hingga selesai                       -Kek Coklat Moist dgn Topiing gannace           KEK!
Rm599                                                -Kek Red velvet dgn krim keju
Daftar  sebelum 8/9/12                   -Kek Lobak dgn krim keju                       
Hanya Rm299!
                               

2)15 sept                                          Kelas Muffin utk cenderahati perkahwinan!        FREE DECO
10 pagi hingga selesai                       Belajar 6 jenis muffin gebu kami!                CENDERAHATI
Rm300
Daftar sebelum  15/9/12                -Muffin coklat chip berbadam                           & MUFFIN
Hanya Rm 190                                 -Muffin Bluebery,Strawbery,kiwi,oren &
                                                            -Muffin pisang kismis kami yg gebu!

3)22 sept                                          Kelas cup cakes! utk hantaran                     BAWA PULANG
10 Pagi hingga selesai                       Kami ajar anda mendeco sekali                          CUPCAKE
                                                             cupcakes hantaran anda..                                      ANDA
Rm300                                               -Belajar 5 jenis cupcakes popular utk hantaran
Daftar sebelum 22/9/12                    yg menggunakan fondant..:)
Hanya rm250                                   # Kami akan sms kepada pelajar peralatan
                                                              yg perlu bawa dan guna semasa
                                                              proses gubahan nanti..;)

4)29 sept                                     Kelas Menghias Kek PERKAHWINAN!!           BAWA BALIK
10 Pagi hingga selesai                      Ye kami akan ajar anda                             FREE KEK YG
                                                            menghias kek perkahwinan anda            TELAH ANDA
Rm590                                               Kami ajar menjadi pakar seperti                   HIAS!
                                                            kek perkahwinan kami..:)                    2 TINGKAT KEK
Daftar sekarang                                #kami akan sms setiap pelajar 
                                                             peralatan yg perlu anda 
Rm390!!                                             bawa nanti...
                                                             Jadilah pakar bersama-sama kami!!!



Tahniah bg yg telah mendaftar!!!
Anda telah memilih untuk mengubah nasib dan masa depan anda dgn mencari ilmu yg akan menjana pendapatan anda!
It's now or never!!
Bg yg ingin mendaftar sila hubungi hotline kami Kak Nor Cookies di 017-6944210!
Fast action fast result!


25 April 2012

Kelas belajar buat kek & marketkan secara online!



Dgn lafaz Bismllah KAMI LANCARKAN program jutawan kek online!

Apa yg akan anda pelajari?....

-Cara buat kek juga resepi kek -kek kami yg best seller!
Nak tahu kek apa?...COKLAT MOIST CAKE! RED VELVET CAKE! CARROT CAKE!
-jadilah surirumah jutawan hanya dr dapur rumah anda!
-belajar teknik membuat perniagaan online hanya dr rumah anda!
-Pelajari cara membuat blog,fb,fun page yg hanya Rm0 cost!
-Blajarlah dr saya yg telah menjana pendapatan dr rumah!
-FREE Consultation ttg baking dan marketing online!
-FREE semua nama juga alamat suplier bahan mentah yg murah utk anda mulakan bisnes anda!
n
FREE RESEPI CUP CAKE N COOKIES KAMI YG SEDAP TU!
Homework: Kami pastikan anda menjana pendapatan anda selepas anda hadiri kelas kami!
Apa tunggu lagi daftar sekarang!
dan jadilah surirumah jutawan!

Kuasa Tindakkan..

Berapa ramai diantara anda yg ingin memulakan perniagaan kek,cupcake n cookies dr rumah?..Berapa ramai pula nak belajar buat kek yg confirmm sedap dan jadi?...dan belajar cara marketkan cake,cupcake n cookies anda secara online!...masalahnya..selaluuuu sngt bila lepas abis belajar buat kek,kita tak tau mcmana nak marketkan kannnn...:)) Kami membantu anda utk membua...t kek yg sedap n confirm jadi! dan mengajarkan strategi marketing yg berkesan termasuk cara membuat blog yg 100% FREE juga ''ayat power'' yg membuatkan ramaiiiiiii org berebut nak beli kek anda...:)
TAHNIAH bg yg sudah mendaftar!!!Anda telah membuat tindakkan yg bijak utk mengubah masa depan anda!...Tinggal 3 hari shj lg kelas ''Rahsia Jutawan Kek Online'' akan berlangsung!bg yg ingin mendaftar sila hubungi kami segera hotline 017-6944210!pesanan utk yg sudah mendaftar..dtg awal ye sebab kita ada Breakfeas dan ''Suprise'' utk anda!..:)

Tarikh : 13/mei/2012
masa : 9 pg - 5 ptg
Lokasi : No 43,jalan suakasih 3/1.bandar tun hussin onn,cheras selangor! :)




Hotline 017-6944210 Kak Nor Cookies

15 April 2012

KUIH RAYA SEDAP 2013

Pembekal kuih raya 2013

First syukur sngggt...
dan Alhamdulillah atas sgl nikmat yg telah diberikan kpd kita semua...
Ramadhan hampir menjelang tiba! Dan kami bersyukur krn kami dpt membantu ramai usahawan wanita diluar sana utk menambah income mereka dgn menjadi pengedar almondkiss cookies kami!

Bg yg ingin menikmati premium cookies kami boleh dapatkan TESTER FREE CALL AYI / LINDA (OWNER ) 017-6944210 ! SAMPEL TERHAD UTK MEREKA YG PANTAS MENGHUBUNGI SAYA!


Kami paparkan senarai STOKIS/PENGEDAR Premium Cookies kami

Permintaan yg sngt tinggi terhadap produk ALMONDKISS Premium cookies kami berada ditahap diluar jangkaan kami sebenarnya...syukurr..

 

   STOKIS AMPANG /WANGSAMAJU 
                                                                                  
  SOFIA 013-2497885
-----------------------------------------------------------------------------------------
 

 STOKIS HULU LANGAT


                    KAK IZAN :-)
.................................................................................................................

 Stokis KUALA LUMPUR ! HOTLINE HALIMATUS 0163482292 Cepat dapatkan almondkiss kami dr stokis yg sah ! Sementara stok masih ada

........................................................................................................................................

Stokis penang bayan lepas! Call erni utk sampel cookies Free! Hotline 0124573650

........................................................................................................................................

..........................................................................................................................................

 stokis SEREMBAN NEGERI SEMBILAN!!!  NORAINI HOTLINE 0126695381

.......................................................................................................................................






TERIMA KASIH sngt-sngt kat semua  pengedar aktif kami krn itu niat kami sebenarnya ingin membantu ramai pengguna muslim diluar sana utk menikati premium cake n cookies yg halal dan sedap dan membantu lebih ramai usahawan diluar utk menikmati pendapatan lumayan dgn menjadi pengedar cookies kami...

Sebarang pertanyaan boleh call ayi / linda (owner) utk maklumat lanjut....017-6944210 / 016-9966400

Senarai Kuih raya boleh la clik 


Atau


Coklat Haazelnut Ball kami yg femessss sebab rasa dia kan mcm Ferrerro rocher :)..rugi tak rasa! (100% BUTTERCUP)



ALMONDKISS kami yg meletopppp dan mmg menjadi kegemaran ramai!....rasa jgn tanya mmg rugi sape tak cuba!..:) (100% BUTTER



Makmur kacang kami yg speacial sebabbbbbb dlm dia ada jem peanut butter!!! dan kacang yg crunchyyy sngt



ah! yg ni mmg paling best...sebabbbbb STRAWBERY FINGGER ni dah la sedap dgn bau strwbery dia yg menyengit tu mmg la rugi tak rasa (100% BUTTERCUP)



Almond snow kami yg mmmggggg bnyk order...tak menang tgn nak buat biskut ni tau! sebab mmg best dlm dia ada nestum..badammm salut coklat dan breadcrum! rugi tak cuba!(100% BUTTERCUP)



Haaaaaaaaaaa! yg ni mmmg best! GERMANY COOKIES!!!I luv it !!! melt in your mouth! (100% BUTTERCUP)

Biskut kacang kami yg mmg kaw kawwww rasa kacangnya...plusss jem peanut butter...emmm mmg sedap!! (100% BUTTERCUP)



Biskut suji yg crunchy dgn rase yg tidak terlalu manis..mmg best! :) (100% BUTTERCUP)



100% Semperit Tradisional dgn wangian ross mmg mabelesss...(100% BUTTERCUP)



100% Premium Tart Bluebery jem Bluebery yg melt in yourrrr mouth...(BUTTER ANCHOR)



100 % Premium Tart gulung Johor dgn jem yg mmg mabeless...( BUTTER ANCHOR )



BATANG BURUK MUORRR!!! org johor jgn tak cuba ye..gerenti sedap!!!



Kami di KAKNORCOOKIES Mementingkan Kebersihan krn kebersihan asas keimanan...kualiti no 1..:) kepuasan anda kebanggaan kami!..:)





\Lokasi kami..

                  NO 43,JALAN SUAKASIH 3/1 ,BANDAR TUN HUSSIN ONN,CHERAS


          Utk maklumat lanjut hubungi Ayi 017-6944210 /016-9966400 (owner)


As slm n TQ TQ TQQQQ...:D